$left
$middle

Guidade upplevelser

Tips på guidade turer för grupper.

SkåneGuide

SkåneGuide är en oberoende, ideell yrkesförening för utbildade och auktoriserade guider i Skåne. Föreningen har ett 50-tal medlemmar. Alla har en grundläggande kunskap om Skåne, men även specialkunskaper inom olika områden.

Travelshop

Travelshop erbjuder flera olika typer av guidade turer i Malmö och Skåne med bland annat cykelturer och olika typer av smak- och matturer.

Rundan Sightseeing

Sightseeingtur med båt genom Malmös kanaler och under broar. Med en personlig guide ser du Malmö från ett annat perspektiv och får inblick i våra byggnader, historia, personligheter och anekdoter.

Alakai

Erbjuder guidade turer i Malmö och Skåne med stadsvandringar, tematurer som till exempel Moderna Malmö och konsttur i Malmö.

AHa! Guide & Aktivitet

Erbjuder olika team turer i Södra Sverige och Danmark med fokus på Malmö-Köpenhamnsområdet.

In-Sight

Skräddasydda turer I Malmö och Skåne, till exempel en guidad tur i tv-seriens "Bron" fotspår. Guidade turer på renässans slottet Torup, strax utanför Malmö.

Malmö by Foot

Historiska guidade vandringar genom Malmö.

Spökguiden

Historiska vandringar genom Malmö och Lund som turen ”Spöken, Häxor och Mord i Malmö”, kändisar på kyrkogården med mera.

Matkaravan

Matkaravan erbjuder matvandringar runt om i staden. Bland finns turer på Möllevångstorget, där man får möjlighet att smaka på hela världen samt Saluhallsturer och Fikaturer.