$left
$middle

Frukostmöte 07:07

Frukostmöten med företagare för företagare. 07:07 är ett forum där företagare möter andra företagare och delar med sig av kunskaper och erfarenheter. 

Mötena är kostnadsfria – anmäl dig snabbt för att vara säker på att få plats!
Gå upp en timme tidigare – du får större försprång än du tror. Varje möte har ett tema och handplockade talare för just det ämnet. 07:07am är också ett tillfälle att träffa Malmö stads politiker och tjänstemän.

Aktuellt möte

16 JUNI – TEMA : RISKKAPITAL, SÅDDFINANSIERING OCH INNOVATION

Friends, family and fools. Det är så de beskrivs, de allra första investerarna i många startups. Och investerare behövs. Kapitaltillgången är en förutsättning för att många av Malmös företag skall kunna fortsätta växa, vara innovativa och stå sig i konkurrensen. Inom startupscenen är det, och kompetensen som ofta följer med en tidig investering, en absolut grundförutsättning för att vi skall kunna få ännu fler stjärnor som Polar Rose, Neo4J eller TAT.

Men hur hänger det egentligen ihop? Hur får man kapital till sitt företag, vad skall man räkna med, hur tänker man och varför väljer en investerare egentligen att gå in i ett företag? Vilka investerare skall man leta efter som entreprenör? Vad är viktigast? Kapital, kompetens eller kontakter?

07:07 kommer att ge ett helikopterperspektiv på riskkapital och såddkapital. Vi kommer att bidra med insikter och erfarenheter från två investerare, med olika fokus, och vi toppar med en entreprenör i världsklass.

Vi kommer även att diskutera hur kapitalscenen i Malmö och regionen fungerar och vad som hade varit fantastiskt att få till.

Du får lyssna på Jeanette Andersson, VD på Minc och medgrundare av Queen Invest, ett av Sveriges få investeringsbolag som drivs av kvinnor. Heidi Lindvall på Pale Blue Dot och Peter Benson på Sunstone Life Science Ventures ger sina insikter i hur investerar tänker, varför de investerar och när de låter bli. Entreprenörsperspektivet står Jan Erik Solem för, en av Malmös mest framgångsrika serieentreprenörer med framgångar som Polar Rose och Mapillary.

Bild på talare för aktuellt möte.

Tidigare möten