Torups nyhetsarkiv

Spännande höstlov i Torup

Under höstlovet händer det massor med roliga saker i Torup. Vad sägs om en tipsrunda om vilda djur, brödbak i en vedeldad stenugn eller en spännande fackelvandring?

De vann tipsrundan på Bokskogens dag

Var du med och gick tipsrunda på Bokskogens dag den 3 september? Här kommer alla svar och vinnare! Torups friluftsgård kontaktar alla vinnarna när priserna finns på plats för avhämtning.

Det händer i Torup hösten 2017

I Torups höstkalendarium kan du läsa mer om aktiviteter, utställningar, visningar och annat som händer september-december i Torup.

Guidade visningar av Torups slott förlängt t o m november

Nu finns möjligheten att gå en guidad tur genom rummen i det som varit paradvåningen i Torups slott och få höra spännande berättelser om människor i och kring den gamla renässansborgen.

Hyr Stenladan för arrangemang

Stenladan, som tidigare var sädesmagasin, är i dag en stor, öppen hall som passar för större arrangemang. Kommunala förvaltningar, företag och organisationer kan hyra Stenladan för tillfälliga sammankomster, utställningar och andra arrangemang.

Säsongsöppning av Torups slott

Nordens bäst bevarade renässansborg öppnar åter upp för allmänheten. Två tillfällen varje söndag från den 2 april till den 22 oktober 2017 hålls guidade visningar i den så kallade paradvåningen i Torups slott. Dessutom görs ett besök i tjänstefolkets värld då serveringsköket öppnas upp.