Huvudnyheter

Testa Hallå hållbara Malmö i sommar

Wow! En bit av Malmös kust har vaknat till liv och vill prata med dig! Har du nånsin undrat vad ett cykelställ tycker om bilar eller vad en papperskorg har för tankar om all mat vi slänger? Med Hallå hållbara Malmö får du möjlighet att prata med saker i staden och förhoppningsvis få nya tankar om Malmö och globala målen för hållbar utveckling.

Matrester kan sprida svinpest

Det finns en risk att grissjukdomen afrikansk svinpest sprids i Sverige. Risken uppkommer när resenärer rör sig mellan Sverige och de länder som har smittan.

Nu kan du nominera till MR-priset 2018

Känner du någon som gör skillnad? Någon som arbetar aktivt med mänskliga rättigheter och har gjort en insats som är värd att uppmärksamma?

Malmö stad öppnar stödcentrum efter skjutning

Efter måndagen och torsdagens skjutningar i Malmö öppnar Malmö stad stödcentrum dit du som Malmöbo kan vända dig för att få samtalsstöd.

Direktsändning från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträde 19-20 juni direktsänds på malmo.se. Du kan redan nu ta del av handlingarna inför sammanträdet.

Barnomsorgsavgift under juni och juli månad

Har du fått en faktura som avser barnomsorg och ditt barn är mellan 3-6 år betalar du full avgift under juni och juli månad.

Malmö stad lanserar fritt wifi i Folkets park

Alla ska kunna delta i det digitala samhället. Även om de flesta idag har tillgång till internet i sina mobiltelefoner, är det många som har liten surfpott och som därför är beroende av att kunna koppla upp sig via trådlösa nätverk. Malmö stad erbjuder nu gratis och säkert wifi i Folkets park som ett steg mot stärkt demokrati och ökad inkludering.

Nya rutiner för autogiro till debiteringen

Vi har genomfört nya rutiner för hur man lägger upp sina fakturor på autogiro. Fortsättningsvis ska detta göras genom din internetbank.

Malmös nya översiktsplan är här

Den 31 maj 2018 antog kommunfullmäktige Malmös nya översiktsplan. Översiktsplanen vägleder bland annat hur Malmös stadsmiljö ska utvecklas och styr utvecklingen långt in i framtiden.