Start

Information till dig som arbetar med försäkringsdistribution

Den 1 oktober 2018 träder en ny lag om försäkringsdistribution (kallad Försäkringsdistributionsdirektivet eller IDD) i kraft. Detta innebär att alla som arbetar med försäkringsdistribution måste begära ut ett förvaltarfrihetsbevis.

Nya träd på Davidshallstorg

Måndag, 24 september, fortsätter vi arbetet med att fälla och ersätta sjuka naverlönnar med pagodträd.

Hyllievångskolan belönas med Stadsbyggnadspriset 2018

Årets vinnare av Stadsbyggnadspriset är Hyllievångskolan, som på ett självklart vis förenar en lustfylld arkitektur med stora pedagogiska möjligheter och höga miljöambitioner. Liljewall arkitekter har ritat byggnaden på uppdrag av Malmö stad. Priset delades ut på Stadsbyggandets dag. 

Vi byter ut Malmös busskurer

Runt om i Malmö finns idag 280 gröna busskurer med plats för reklam. I början av september påbörjade vi arbetet med att byta ut samtliga, då det nuvarande avtalet gått ut och en ny leverantör tagit över.

Vad händer efter valet?

Vallokalerna stängde 20.00 den 9 september och nu går det inte att rösta längre. Här får du veta vad som händer den närmaste tiden.

Malmö stad satsar på digital välfärd

Malmö stad bildar Malmö Tech Team – ett team entreprenörer från Malmös näringsliv som får i uppdrag att öka takten på Malmö stads digitaliseringsarbete och leverera digitala lösningar på de välfärdsutmaningar Malmö stad och malmöborna står inför.

Nu har du chans att kombinera studierna med jobb

Är du student och sugen på att få arbetslivserfarenhet samtidigt som du tjänar lite extra pengar under studierna? Nu söker vi studentmedarbetare till flera uppdrag inom olika områden i Malmö stad.