Start

Rådgivning för föräldrar öppnar för besök

Rådgivningen kan ge råd och stöd till föräldrar om vårdnad, boende och umgänge kring deras gemensamma barn. Nu kan du besöka oss på Fänriksgatan 1 i Malmö!

Ingen fakturaavgift för dig med god man eller förvaltare

Region Skåne kommer framöver inte ta ut fakturaavgift för patienter som har god man eller förvaltare.

​De får Malmö pedagogpris 2018

Totalt 166 nomineringar fördelat på 120 pedagoger och arbets- eller ämneslag kom in när Malmö pedagogpris delas ut för första gången. Tre uppskattade pedagoger fick ta emot ett diplom och 5 000 kronor vardera vid prisutdelningen på S:t Petri skola den 26 september.

Fixa grejen-veckan Malmö

En trasig men fin gammal kaffekvarn? En korthållare som inte håller? Ett par håliga chinos? Den 1-7 oktober ska vi bli bättre på att fixa grejen!

Direktsändning från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträde 27 september direktsänds på malmo.se. Du kan redan nu ta del av handlingarna inför sammanträdet.

Nya träd på Davidshallstorg

Måndag, 24 september, fortsätter vi arbetet med att fälla och ersätta sjuka naverlönnar med pagodträd.

Stadsbyggnadspriset till Hyllievångskolan

Årets vinnare av Stadsbyggnadspriset är Hyllievångskolan, som på ett självklart vis förenar en lustfylld arkitektur med stora pedagogiska möjligheter och höga miljöambitioner. Liljewall arkitekter har ritat byggnaden på uppdrag av Malmö stad. Priset delades ut på Stadsbyggandets dag. 

Vi byter ut Malmös busskurer

Runt om i Malmö finns idag 280 gröna busskurer med plats för reklam. I början av september påbörjade vi arbetet med att byta ut samtliga, då det nuvarande avtalet gått ut och en ny leverantör tagit över.

Malmö stad satsar på digital välfärd

Malmö stad bildar Malmö Tech Team – ett team entreprenörer från Malmös näringsliv som får i uppdrag att öka takten på Malmö stads digitaliseringsarbete och leverera digitala lösningar på de välfärdsutmaningar Malmö stad och malmöborna står inför.

Nu har du chans att kombinera studierna med jobb

Är du student och sugen på att få arbetslivserfarenhet samtidigt som du tjänar lite extra pengar under studierna? Nu söker vi studentmedarbetare till flera uppdrag inom olika områden i Malmö stad.