Start

Nytt ramavtal för rekryteringstjänster av exekutiva chefer

Malmö stad har upphandlat ett ramavtal för konsulttjänster för rekrytering av exekutiva chefer (förvaltningschefer). Detta efter att Malmö stad under året har sett över behovet av förvaltningschefsrekryteringar.

När snö och halka kommer

När snö eller rejäl halka kommer arbetar vi så snabbt vi kan med att göra det enkelt för dig som ska ta dig fram. Malmö stad jobbar efter ett prioriteringssystem, därför tar vissa gator och vägar längre tid än andra.

Interna utredningen efter SVT:s granskning är klar

När socialtjänsten i Malmö fick kännedom om att det pågått kriminalitet agerade verksamheten direkt, till exempel genom att byta insats eller avbryta insatsen. Det visar den interna utredning som arbetsmarknads- och socialförvaltningen satte igång efter SVT:s granskning av boende med stöd. Utredningen presenterades för nämnden den 19 december.

Samtliga elever från Kilowattskolan har fått ny skolplacering

Den 17 december beslutade Skolinspektionen att återkalla godkännandet för Kilowattskolan i Malmö. Huvudmannen Kilowatt AB får inte driva skolan vidare och beslutet gäller från och med den 7 januari 2019.

Direktsändning från kommunfullmäktige

Kommunfullmäktiges sammanträde 20 december direktsänds på malmo.se. Du kan redan nu ta del av handlingarna inför sammanträdet.

Många bra förslag på hur malmo.se kan bli bättre

Malmö stads webbundersökning avslutad och vinnande förslag utsett.

Fira nyår med omtanke

Tänk på att det är många som är rädda och inte vågar gå ut när det smälls raketer. Det gäller både människor och djur.