Huvudnyheter

Ta chansen att kombinera studierna med jobb

Är du student och sugen på att få relevant arbetslivserfarenhet samtidigt som du studerar? Nu söker vi studentmedarbetare till flera betalda uppdrag inom olika områden i Malmö stad.

Minnesdagen för förintelsen

Malmö stads råd för den nationella minoriteten romer bjuder in till en manifestation för att tillsammans minnas, hedra offren och samlas kring människors lika värde. Vi samlas för att lyssna på tal och musik på Stadsbiblioteket i Malmö.

Plattform Malmö börjar med kvällsöppet

Från den 4 februari kommer du kunna kontakta och besöka Plattform Malmö fram till klockan 18.30 på tisdagar.

Lär dig svenska under föräldraledigheten

Är du föräldraledig och vill utveckla din svenska? Då kan du besöka Familjehuset Nydala som nu erbjuder föräldrasvenska två gånger i veckan.

Nytt samarbete för drogfri skola

De kommunala skolorna i Malmö ska vara trygga och drogfria platser för såväl elever som för personalen. Därför inleds nu ett pilotprojekt, kallat Drogfri skola, där ett antal högstadie- och gymnasieskolor under vårterminen kommer att sökas igenom av narkotikahundar.

Anmäl inkomst via vår e-tjänst

Från och med den 1 januari 2019 ska du som nyttjar barnomsorg eller fritidshemsplats anmäla ditt hushålls inkomster digitalt via vår e-tjänst malmo.se/anmälinkomst .

Malmö stad utreder nu orsakerna till IT-störning

En uppdatering av Malmö stads HR-system gick fel och det ledde till att användarkonton för medarbetare inaktiverades. Problemet är löst sedan kl 12 onsdag den 9 januari och användarkontona är aktiverade.