Kultur och fritid

Barnidrottskonvent 2019

Välkommen till Barnidrottskonvent 10 februari på Quality Hotel View, Hyllie Malmö. En dag i barnidrottens tecken med temat ”en modern idrottsförening engagerar”.

Föreningsavdelningen stängd 25/1

Föreningsavdelningen är på planeringsdag fredagen den 25 januari och har därmed inga telefontider.

Nyheter i Föreningsstöd 2019

Föreningsstöd 2019 är färdiga och här presenterar vi de större förändringar som fritidsnämnden beslutat om. Läs mer om vad som gäller för er förening i respektive handbok.

Idrott för alla med Majblomman

Heleneholms IF och Majblomman samarbetar så att alla barn kan idrotta. Gör det ni också!

Ansökan för schemaläggning är öppen

Blanketterna för att ansöka om schemaläggning för utomhus ordinarie säsong och inomhus sommarsäsong är nu här

Malmö får en ny sporthall – eller faktiskt två

Nu står bygget av denna unika sporthall i två plan klart och vi är stolta att kunna välkomna er att bevittna några av hallens första träningspass. En modern dubbeldäckare till sporthall med två fullstora gymnastiksalar ovanpå varandra. Sporthallen hittar du på Carl Gustavs väg 2 längs med Regementsgatan, mellan Malmö Borgarskola och E.on.

Missa inte våra inspirationsföreläsningar

Under våren erbjuder vi en rad olika inspirationsföreläsningar som är helt gratis för er som är anställda, ledare eller styrelsemedlemmar i en förening som är registrerad hos fritidsförvaltningen. Förutom möjligheten att lära sig något nytt får ni också träffa andra personer som är aktiva i föreningslivet.  

Föreläsning med FRISKUS-gruppen

Välkomna att lyssna på en spännande föreläsning med Riksorganisationen Hikari.

Se bilder från Mästarhyllningen

Varje år uppmärksammar Malmö stad seniorer som blivit SM-mästare och EM- och VM-medaljörer på Mästarhyllningen. Den 26 februari samlades mästare och deras tränare under en festlig kväll på Rådhuset. Är du med på en bild och önskar få den borttagen kan du mejla martin.monikander@malmo.se

Vill din förening medverka på Malmöfestivalen?

Har ni ett spännande programförslag som kan engagera festivalbesökarna? Varmt välkomna att skicka in er intresseanmälan till oss på Malmöfestivalen senast den 21 april.

Föreningsnytt #2 ute nu

Intresserad av biljetter till Föreningsgalan, gratis föreläsningar och att vara med på Malmöfestivalen? Läs då senaste numret av Föreningsnytt!

Svenska mästare i Drumcorps

I helgen vann Malmö Kulturskolas Drumcorps-ensemble SM-guld på den årliga tävlingen Music in Motion i Mölnlycke.