$left
$middle

Bokningsförfrågan

Vi behöver din bokningsförfrågan minst åtta veckor i förväg och vi återkommer till dig så fort vi kan med besked om vi har möjlighet att ta emot gruppen.  Läs gärna Vanliga frågor inför ett studiebesök innan du gör en bokningsförfrågan.

Malmö stad arrangerar studiebesök för kommuner, städer, organisationer, universitet och högskolor som har ett professionellt intresse av att besöka våra verksamheter och lära mer om våra arbetssätt.

Planeringen av ett studiebesöksprogram kostar från 3 000 kr (ex moms) till 10 000 kr för en heldag. Därtill kan det tillkomma kostnader för en del studiebesöksobjekt som är avgiftsbelagda. Du får en prislista skickad till dig efter att du gjort bokningsförfrågan.

Vi gör vårt bästa för att sätta samman ett program efter era önskemål, men en bokningsförfrågan medför inte per automatik att vi har möjlighet att ta emot er. Vi tar emot studiebesök under arbetsveckan måndag till fredag, i mån av tid och resurser. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot individuella besökare.

Från november till mars gör vi inga guidade turer i Västra Hamnen. Vi rekommenderar istället ett besök i området under årets ljusare och varmare månader. Det finns dock fristående guider Word, 28.8 kB. som vi samarbetar med, som ni kan kontakta för guideuppdrag, då vi inte har möjlighet att ta emot er.

Alla praktiska arrangemang i samband med besöket, som bokning av boende och transporter får gruppen själv stå för.

Du förbinder dig inte till något genom denna intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom en vecka med ett förslag till program.Kontaktuppgifter
Kontaktuppgifter

Namn + titel/funktion


Språk * (obligatorisk)
Språk

Ange gärna flera förslag
Tema Hållbar stad
Tema Hållbar stad
Hållbar stad/Social hållbarhet
Hållbar stad/Social hållbarhet


Tema Hållbar stad/Hållbar stadsutveckling
Tema Hållbar stad/Hållbar stadsutveckling
Tema Hållbar stad/Mobilitet
Tema Hållbar stad/MobilitetTema Digitala Malmö
Tema Digitala Malmö
Tema Stadsmiljö
Tema Stadsmiljö


Tema Hållbar stad/Energi, ekologi, klimat
Tema Hållbar stad/Energi, ekologi, klimat


Tema Kulturliv
Tema Kulturliv


Tema Förskola och grundskola
Tema Förskola och grundskolaTema Gymnasieskola och vuxenutbildning
Tema Gymnasieskola och vuxenutbildning
Beskriv vad du är intresserad av inom området

Kontakta oss

sv