$left
$middle

Vanliga frågor inför ett studiebesök

Här har vi samlat svaren på de flesta frågor som uppkommer inför ett studiebesök. Du är självklart också välkommen att kontakta oss med dina funderingar.

När kan vi besöka er?
Vi tycker att det är väldigt roligt att ni vill besöka oss. Men eftersom trycket är stort på att besöka våra verksamheter behöver vi ha er förfrågan minst åtta veckor i förväg. Vi tar emot studiebesöksgrupper i mån av tid och endast under arbetsveckan måndag till fredag.  Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot individuella besökare eller högstadie- eller gymnasieklasser. April-juni och september-november är vår högsäsong.  

Kostar det att göra studiebesök?
Vi tar ut serviceavgifter för studiebesök från 3 000 kr per besök till 10 000 kr för en heldag, beroende på vem som tar emot och besöket längd. Alla priser är exklusive moms. Ni får en prislista skickad till efter att ni gjort en bokningsförfrågan.

Ordnar Malmö stad med transporter?
Nej, vi ordnar inte transporter. Ni får själva boka detta.

Hur gör vi om vi blir hungriga?
Ni betalar själva för måltider och fika i samband med ert studiebesök.

Vad ska man ha för kläder om man ska på rundtur?
Om ni ska besöka Västra Hamnen, Hyllie, Sege Park eller vistas utomhus är det viktigt att ni har bra skor och varma kläder

Vad händer om vi måste avboka ett planerat besök?
Avbokning måste ske senaste fyra dagar före besöksdatum annars faktureras hela beloppet. Detsamma gäller besöksgrupper som inte dyker upp. Observera att våra samarbetspartner har egna bokningsregler. Efter avlagt studiebesök återbetalas ingen kostnad.

Var hittar vi någonstans att bo?
www.malmotown.com kan du läsa om olika boenden i Malmö samt boka rum.

Var äter man bra i Malmö?
Malmö har många bra  restauranger och caféer. Läs mer på www.malmotown.com

Kan vi göra något kulturellt när vi är i Malmö?
Här hittar du en mängd Evenemang i Malmö. Biljetter går att boka på Kulturcentralen.

Kontakta oss

sv