Rådhuset

Rådhuset i Malmö (Foto: Hamin Mousavi)

Rådhuset, uppfört 1546, har lokaler som får hyras av företag och föreningar.

Känslig miljö

Då miljön i rådhuset är mycket vacker är den också mycket känslig. Med anledning av detta finns det nyttjanderegler för de olika lokalerna. De regler som finns för rådhusets lokaler har satts upp av Malmö representationskommitté. De har bland annat bestämt att lokalerna inte får användas för privata evenemang som bröllopsfester och 50-års kalas.

Lokaler för företag och föreningar

Närings- och föreningslivet i Malmö får hyra lokaler i rådhuset om före- taget eller föreningen firar till exempel 50-års jubileum eller arrangerar ett internationellt symposium i Malmö. Frågor angående detta besvaras av representationskomittens sekreterare Christina Gottberg.

Guidade rundturer

Rådhuset är tyvärr inte öppet för allmänheten. Vid frågor kontakta Christina Gottberg.  

Rådhuskällaren

Går man till Rådhuskällaren får matupplevelsen en extra dimension, då man tillåts bli en del av historien! Vi har öppet för lunch, måndag till och med fredag och vår populära filéfrossa med härlig salladsbuffé står uppdukad alla kvällar i veckan. Våra fantastiska lokaler passar både till stora fester och små bjudningar.
I Knutkällaren från år 1546 äter man gott och gemytligt i de gamla stenvalven. För ett mindre sällskap är Rådhuskällarens bibliotek den rätta platsen, önskar man en mindre enskild lokal kan vi rekommendera Separaten med plats för upp till 18 gäster. Klassiska måltider på Rådhuskällaren är även novembers "Gåsamiddag" och det traditionella julbordet. Rådhuskällaren står för tradition och kvalitet, långt ifrån trendiga koncept och krångliga menyer. Välkomna!

Följ oss gärna på instagram @radhuskallarenmalmo och fb @Rådhuskällaren http://www.radhuskallaren.se/

Senast ändrad: