Malmö stads larmcentral

Malmö stads larmcentral arbetar aktivt för att öka tryggheten i Malmö årets alla dagar dygnet runt. Specialutbildade larmoperatörer tar emot larm från trygghetslarm och nödsändare med eftersökfunktion.

Malmö stads larmcentral arbetar för en ständig utveckling och förbättring av produkterna med fokusering på kvalitetsutveckling. För att skapa trygghet får personalen ständigt vidareutveckling och förbättring av sina kunskaper.

Malmö stads larmcentral utför installation och service av trygghetslarm och tillbehör. Trygghetslarmet består av larmklocka och basenhet. Larmklockan bärs på handleden eller runt halsen. Basenheten kopplas till telefonjacket.

Det finns tillbehör till trygghetslarmet; medicindoseraren Careousel, brandvarnare, dörrlarm och GSM-box. Till trygghetslarmet kan olika tillbehör kopplas som med hjälp av trygghetslarmets funktioner kan göra vardagen lättare.

Kvalitetscertifierad

Malmö stads LarmCentral är sedan 2009 kvalitetscertiferad enligt kvalitetsledningssystemet ISO 9001:2008.

LarmCentralen ställer höga kvalitets- och miljökrav på leverantörer och verkar för en sund ekonomi både inom verksamheten som hos kunder.

Malmö stads LarmCentral finns i Limhamn och har bland annat larmmottagning för trygghetslarm, personlarm, nödsändare med eftersökfunktion samt kamerabevakning på skolor och byggnader i Malmö på kvällar och nätter.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2016-02-08 11:39