Mötesplatser för äldre

På mötesplatser för äldre kan du som är Malmöbo och dina anhöriga få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis få nya vänner.

Mötesplatsernas programtidning

Vinter behöver inte vara mörkt och kallt. Vi tillsammans är mötesplatsernas programtidnings nya namn. Vi tillsammans bjuder in till gemenskap och värme. På våra mötesplatser gör vi saker tillsammans och alla är välkomna. Vare sig det sig det handlar om att fika, måla, prata, dansa, skapa och så vidare, så handlar det alltid om att vi gör det tillsammans. Det nya numret sträcker sig fram till 31 mars.

Om mötesplatserna

Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är äldre. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra. Vi utformar mötesplatserna tillsammans med dig.

Idag finns det sju mötesplatser på olika platser i Malmö.
Besök på mötesplatsen är gratis och aktiviteter och fika finns till självkostnadspris. Du kan välja vilken mötesplats du vill oavsett var i staden du bor. Lokalerna är handikappanpassade.

Senast ändrad: 2018-12-18 16:49