KraftBudet 

Tillsammans gör vi det möjligt.

Vad är KraftBudet?

KraftBudet görs av boende och personal tillsammans och vänder sig till alla som har intresse av Malmös socialpsykiatri. KraftBudet finns, än så länge, på malmo.se och Facebook. Redaktionen ger också ut ett nyhetsbrev.

Susanne Nemeth Svensson,  du är ansvarig utgivare för KraftBudet, berätta lite om ert arbetete:

- KraftBudet ligger i sin linda, det finns en stor experimentlusta i redaktionsgruppen och jag ser med stor förväntan på vart det leder. En viktig del med KraftBudet är att personer ska få möjlighet att växa som skribenter, fotografer och som nyhetsspridare. Vad som kommer förmedlas är upp till redaktionsgruppen och till våra läsare.

Vilka vänder ni er till?
- Min förhoppning är att KraftBudet utvecklas till en nyhetskanal med spridning bland annat inom Malmö Stad, Region Skåne och brukar-organisationer som en naturlig kommunikationsväg, en kommunikationsväg som leder till samarbete och utveckling inom området socialpsykiatri.

Prenumerera på KraftBudets nyhetsbrev

Vill du prenumerera är du välkommen att skicka ett mejl till: kraftbudet.brevladan.fsf@malmo.se  (skriv gärna att du önskar bli prenumerant i ämnesraden).

Tidigare nummer
KraftBudet nr 2, 2017: Återhämtning
KraftBudet nr 1, 2017: ”Årets fest” och ett besök på Ullared

Kraftbudet på faceb0ok: facebook.com/kraftbudet

Håll koll  - sidan är under utveckling!

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2017-11-14 11:42