Öppet hus på Pauliskolan

Välkommen till Pauliskolan! På vår fina skola i centrala Malmö kan du läsa barn- och fritids-, naturvetenskaps-, samhällsvetenskaps-, teknikprogrammet samt introduktionsprogram. Vi är en certifierad FN-skola, vilket betyder att vi valt att fokusera på globala frågor. Vi har många samarbetspartners och utvecklar hela tiden våra program och dess inriktningar. Vårt mål är att alla elever ska lyckas väl med sina studier utifrån sina förmågor. 

Träffa oss

Den 16 och 18 november har vi öppet hus via livesändning på vår Facebook-sida. Sändningarna startar med att rektor tar emot och du får följa med in i skolans lokaler digitalt. Därefter kommer biträdande rektorer, lärare och elever att informera om skolan och våra olika program. Se hålltider nedan för när och vilken dag respektive program presenteras. Passa på att ställa dina frågor till skolans elever i kommentarsfältet. Vi ses online!

När? 16 november kl 18–20
Vad? Livesändning via vår Facebook-sida (länk nedan).

Kl. 18.00 Rektor tar emot och du får följa med in i skolans lokaler digitalt.
Kl. 18.10 Samhällsvetenskapsprogrammet – Bernadottegymnasiet och beteendevetenskap
Kl. 18.40 Naturvetenskapsprogrammet
Kl. 19.10 Samhällsvetenskapsprogrammet – samhällsvetenskap

När? 18 november kl 18–19
Vad? Livesändning via vår Facebook-sida (länk nedan).

Kl. 18.00 Rektor tar emot och du får följa med in i skolans lokaler digitalt.
Kl. 18:10 Barn- och fritidsprogrammet
Kl. 18:30 Teknikprogrammet

När? 21 december kl.14–16
Vad? Guidad rundvandring i Pauliskolans lokaler. Obs! Endast begränsat antal platser via föranmälan.

När? 18 januari kl 18–20
Vad? Digitalt öppet hus (mer info kommer längre fram) samt möjlighet att besöka skolan fysiskt vid en guidad rundvandring i Pauliskolans lokaler. Obs! Endast begränsat antal platser via föranmälan till rundvandringen.

OBS! Formulär för att boka plats på våra guidade rundvandringar publiceras längre fram. Vi reserverar oss för ändringar på grund av covid-19. Håll utkik här!

Rundtur i våra lokaler

Pauliskolan ligger mitt i Malmö. Skolan blev år 1853 Sveriges första tekniska läroverk. I vår omtyckta restaurang finns alltid två alternativ på menyn och en välfylld salladsbuffé med diverse tillbehör. Vi har ett populärt inne- och utegym som du får tillgång till om du är medlem i skolans idrottsförening PIF. Välkommen att ta en digital tur i våra lokaler!

Lär känna oss

Du har drömmarna – vi har verktygen. Vi vill hjälpa dig att utvecklas till en ansvarstagande och självständig individ rustad med goda kunskaper för framtiden. Studiero, trivsel och trygghet är viktiga frågor för oss. Vi har skolråd, programråd, klassråd och flera föreningar.

Hos oss får du även möjlighet att knyta kontakter med universitet och högskolor, företag och myndigheter. Om du är intresserad av globala frågor är vi ett bra val för dig! Sedan 2018 är vi en certifierad FN-skola.

Ta en titt i vår broschyr

Fråga oss

Funderar du över något? Här har vi samlat svar på vanliga frågor som vi brukar få på öppet hus. Undrar du över något annat? Då är du välkommen på våra öppet hus eller att kontakta oss via mejl eller telefon.
Undrar du över något annat?

Våra program

Hos oss kan du läsa de högskoleförberedande programmen inom naturvetenskap, samhällsvetenskap och teknik inklusive Bernadottegymnasiet. Vi har även yrkesprogrammet barn och fritid samt introduktionsprogram.

Via programrutorna nedan kommer du till mer utförlig information om våra program och inriktningar på vår hemsida. Där hittar du även poängplaner för respektive utbildning.

Kontakta oss