Publicerad 2017-10-17 15:02

Senast uppdaterad 2018-06-29 11:21

Hallå hållbara Malmö

Wow! En bit av Malmös kust har vaknat till liv och vill prata med dig! Har du nånsin undrat vad ett cykelställ tycker om bilar eller vad en papperskorg har för tankar om all mat vi slänger? Med Hallå hållbara Malmö får du möjlighet att prata med saker i staden och förhoppningsvis få nya tankar om Malmö och globala målen för hållbar utveckling.

Kolla in www.hallåhållbaramalmö.se och ta en upptäckspromenad redan idag! Promenaden går mellan Kommendanthuset och det nya Marinpedagogiska centret på Ribersborgsstranden! Även vid Urban Beach på Ribban finns föremål som går att prata med.

Längs vägen kan man genom sms kommunicera med saker i stadsmiljön, cykelställ, papperskorgar, bryggor och toaletter. Alla har frågor och funderingar att dela med sig av!

Genom Hallå hållbara Malmö kan vi på ett enkelt sätt prata om hållbarhet och väcka uppmärksamhet kring vad vi kan göra här och nu, i vardagen, för att vara en del av att uppnå de 17 globala målen som ska förändra världen!

Testperioden pågår till och med den 22 oktober 2018. Gå in på www.hallåhållbaramalmö.se för mer information om hur allting fungerar!

Kontakt:

Linnea Uppsäll, projektledare, miljöförvaltningen, Malmö stad

E-post: linnea.uppsall@malmo.se

Telefon: 073-335 21 29