Mötesplatser för seniorer

På våra mötesplatser för seniorer kan du som är Malmöbo och dina anhöriga få social samvaro, upplevelser, stimulerande aktiviteter och förhoppningsvis få nya vänner.

En kvinna och en man sitter vid ett bord, fikar och ler.

Om mötesplatserna

Att göra roliga och intressanta aktiviteter tillsammans med andra, att få information, råd och stöd eller att träffa en medmänniska att samtala med är viktigt för hälsan och känslan av trygghet. På mötesplatserna vill vi bidra till att höja livskvaliteten och välbefinnandet för dig som är äldre. Hos oss kan du delta i olika aktiviteter och få nya upplevelser tillsammans med andra. Vi utformar mötesplatserna tillsammans med dig.

Idag finns det åtta mötesplatser på olika platser i Malmö. Du kan välja vilken mötesplats du vill oavsett var i staden du bor. Att besöka mötesplatserna är gratis, och även de flesta aktiviteter. Vissa aktiviteter betalar du dock självkostnadspris för, precis som för fika. Mötesplatserna är handikappanpassade och hbtq-certifierade.

Programtidningen Vi tillsammans

Mötesplatserna har en egen programtidning som heter Vi tillsammans. Här kan du ta del av aktiviteter i hela Malmö och läsa intressanta reportage och ta del av intressant information.

Senast ändrad: 2019-07-08 13:19