Publicerad 23 mars 2019

23 mars 2019

Lyssna

Skriv ut

Telefon

070-123 456 78

Telefontider

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Öppettider för besökare

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Adress

Malmö stad, 205 80 Malmö 

I Malmö möts vi – så här går det till

Genom I Malmö möts vi träffas personer från olika länder och lär sig om varandras kulturer och intressen. Vi matchar efter intressen, personlighet och annat, allt för att få till en så bra matchning som möjligt. Kontakterna kan följa en plan om att ses två gånger i månaden, men det går också att anpassa träffarna efter sina egna önskemål.

Du börjar med att skicka in en intresseanmälan till oss. Där får du svara på frågor om din nuvarande livssituation, vilka intressen du har, språk du talar med mera. Ju mer information du ger oss desto lättare är det för oss att hitta en bra matchning till dig. Vi matchar oftast två personer, men även familjer.

Alla som vill vara med i I Malmö möts vi skickar in en intresseanmälan till oss. Vi skickar sedan ett välkomstbrev via e-post där vi bestämmer en dag och en tid för en intervju. När vi hittat en kontakt vi tror passar bra skickar vi e-post till båda för att bestämma en dag och tid för matchningsmöte, där också någon av oss som är samordnare från I Malmö möts vi är med. Efter det första mötet bestämmer ni själva vilken dag och vilken tid ni vill träffas på. Planen som I Malmö möts vi tagit fram är att kontakterna träffas två gånger i månaden i ett halvår, men det går att anpassa efter era egna önskemål.

Anmäl dig till I Malmö möts vi

Följ med på evenemang

Du och din kontakt kan också få biljetter till olika evenemang. Förutom att umgås med din kontakt är det också ett tillfälle att träffa andra deltagare från I Malmö möts vi. Evenemangen kan vara musikaler, sportevenemang med mera.