Uppdaterad 21 december 2020

21 december 2020

Telefon

070-123 456 78

Telefontider

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Öppettider för besökare

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Adress

Malmö stad, 205 80 Malmö 

Boka anläggning – så här gör du

Hos Malmö stad kan du boka utomhus- och inomhusanläggningar för olika idrotter och aktiviteter. Det kan vara allt från friidrottsytor, idrottsplatser och ishallar till bad- och simhallar, gymnastiksalar och sporthallar.

Information med anledning av coronaviruset och covid-19

Regeringens skärpta restriktioner (18/12) innebär bland annat att kommuner uppmanas att stänga idrottslokaler. Mot bakgrund av det har Malmö stad fattat beslut om att stänga alla idrottslokaler, oavsett vilken åldersgrupp som tränar i anläggningen, till och med den 24 januari. Enstaka idrottslokaler hålls öppna för yrkesverksam elitidrott eller motsvarande.

 

Även utomhusanläggningar är avstängda för inbokad föreningsverksamhet.

 

Verksamhet på alla anläggningar ska bedrivas enligt de allmänna råden. De verksamheter som inte bedrivs enligt de allmänna råden kan komma att stängas av.


Förvaltningen beslutade den 2 november att inte godkänna nya bokningar, det beslutet gäller fortsatt till den 31 mars. Fritidsförvaltningen har också beslutat att införa särskilda regler för Kunskapsportens arena och Kombihallen.


Avbokning av tider ska mejlas till booking@malmo.se.

Förvaltningen tar inte ut någon avgift för sen avbokning under förutsättning att avbokning sker innan bokningen påbörjats.


Läs mer om vårt arbete med coronaviruset och covid-19

Boka en anläggning i Interbook GO

Vill du boka träning, match eller spontanaktiviteter med dina kompisar? Du som privatperson, förening eller företag kan söka och boka lediga tider och anläggningar i Interbook GO.

Vill du istället anordna ett större evenemang, till exempel turnering, konsert, galor, mässor, loppis, kommersiella läger eller andra publika event? Ansök om att arrangera ett evenemang på en fritidsanläggning.

Bokningar direkt till anläggningen

De flesta bokningar görs i tjänsten Interbook GO, men om du vill boka någon av anläggningar nedan ringer du direkt till anläggningen.

Anläggning

Telefonnummer

Baltiska Bowlinghallen

040-34 27 00

Bulltofta motionscenter

040-34 26 11

Torups friluftsgård

040-34 28 00

Malmö Idrottsakademi

040-34 30 44

Priser för bokning på anläggning

I Prislistan nedan finns priser för dig som vill boka anläggning som registrerad förening, privatperson, skola eller övrig grupp. Registrerade föreningar och organisationer bokar till ett lägre pris.

Prislista (pdf, 526.1 kB)

Förtur och öppettider till anläggningarna

  • Föreningar, skolor och organisationer har förtur till kommunens anläggningar i samband med schemaläggning av tider. Resterande lediga tider (strötider) är bokningsbara för allmänheten.
  • Strötiderna förändras från dag till dag, håll därför koll i Interbook GO för att inte missa lediga tider.
  • Broschyren Fördelningsprinciper med öppethållande nedan beskriver vem som har företräde i olika situationer till olika anläggningar. Här finns även anläggningarnas öppettider.

Ansök om schemaläggning av tider

Registrerade föreningar och organisationer samt skolor kan ansöka om att få schemalagda tider på stadens fritidsanläggningar.