Framtidens yrken

Varje dag arbetar våra medarbetare för att malmöborna ska kunna leva ett gott liv. Till exempel genom att utbilda den yngre generationen, ge stöd åt de äldre, skapa säkerhet i staden, göra så att parkerna blommar, få turister att upptäcka vår stad, skapa
mötesplatser och massor därtill. Med våra värderingar och vårt arbete för hållbar samhällsutveckling gör vi svensk välfärd tillsammans. Jobbar du hos oss blir du en samhällsbyggare som gör skillnad.

I Malmö stad har vi över 25 000 engagerade och motiverade medarbetare som gör skillnad för Malmöbon.

Våra medarbetare arbetar varje dag, tillsammans med Malmöborna, med att utveckla vår stad till den plats där vi vill leva och verka.

De kommande åren har Malmö stad behov av utöka antalet medarbetare inom flera yrkesgrupper med kompetens inom skola, förskola, socialtjänst, hälsa och vård och omsorg.

Vill du bli en av oss?

Hur är det att jobba i kommunen?

Fem unga kändisar testar under en arbetsdag ett av Sveriges viktigaste jobb. Bloggande mångsysslaren Daniel Paris, skådespelerskan Ellen Bergström, Minecraft-stjärnan Marcus Nyman, rallyföraren Jennie-Lee Hermansson och Youtube-profilen Simon Lussetti, provar alla på varsitt välfärdsyrke. Kolla in hur det gick för dem och vad de tyckte!

Sveriges viktigaste jobb är en nationell satsning från SKL - Sveriges kommuner och landsting.

Senast ändrad: 2018-11-01 11:27