Jobba i skolan

Två medarbetare i grundskolan i Malmö och texten jobba i skolan

Malmö växer och vi behöver rekrytera runt tusen nya medarbetare till grundskolan. Gymnasieskolan och vuxenutbildningen har också löpande behov av nya medarbetare. Förhoppningsvis är du den som är rätt för uppdraget – välutbildad, kompetent och engagerad.

Våra grundskolor och gymnasieskolor

I Malmö finns 76 kommunala grundskolor och 12 kommunala gymnasieskolor. Här hittar du alla grundskolor A–Ö, en förteckning över gymnasieskolorna och vuxenutbildning. Läs mer på skolornas egna webbsidor.

Nyfiken på att jobba inom Malmö stads grundskolor?

Vill du jobba på en arbetsplats med stora utvecklingsmöjligheter och 5 650 engagerade och kompetenta kollegor som ständigt arbetar för varje elevs bästa skola? Vi söker ständigt efter nya härliga medarbetare till våra 76 kommunala grundskolor. Hör någon av dina framtida kollegor berätta om hur det är att jobba i Malmö stads grundskolor.

Utvecklingsarbete & inspiration

Vi vill lyfta all den kompetens som finns i Malmös skolor och förskolor, och visa olika pedagogiska exempel. Följ våra duktiga pedagoger på Pedagog  Malmö, där du hittar inspiration i form av intressanta artiklar, filmer och bloggar med mera.

Kompetens & karriär

Malmös skolor strävar efter att alla medarbetare utvecklas i sina yrkes­roller och ha goda möjligheter till nya karriärvägar. Det systematiska kvalitetsarbetet syftar bland annat till att synliggöra det kompetens­utvecklingsbehov som finns och efterfrågas på respektive skola.

Sök jobb hos oss

Söker du jobb i grundskolan, gymnasieskolan eller vuxenutbildningen i Malmö stad så hittar du våra lediga tjänster här.

Här kan du läsa om Malmö stad som arbetsgivare och få veta mer om våra förmåner, våra värderingar och hitta lönestatistik.

Senast ändrad: 2019-03-26 12:09