Bokningsförfrågan

Vi behöver din bokningsförfrågan minst åtta veckor i förväg och vi återkommer till dig så fort vi kan med besked om vi har möjlighet att ta emot gruppen.  Läs gärna Vanliga frågor inför ett studiebesök innan du gör en bokningsförfrågan.

Malmö stad arrangerar studiebesök för kommuner, städer, organisationer, universitet och högskolor som har ett professionellt intresse av att besöka våra verksamheter och lära mer om våra arbetssätt.

Planeringen av ett studiebesöksprogram kostar 2000 kr (ex moms). Därtill kan det tillkomma kostnader för en del studiebesöksobjekt som är avgiftsbelagda. Du får en prislista skickad till dig efter att du gjort bokningsförfrågan.

Vi gör vårt bästa för att sätta samman ett program efter era önskemål, men en bokningsförfrågan medför inte per automatik att vi har möjlighet att ta emot er. Vi tar emot studiebesök under arbetsveckan måndag till fredag, i mån av tid och resurser. Tyvärr har vi inte möjlighet att ta emot individuella besökare.

Från november till mars gör vi inga guidade turer i Västra Hamnen. Vi rekommenderar istället ett besök i området under årets ljusare och varmare månader. Det finns dock fristående guider som vi samarbetar med, som ni kan kontakta för guideuppdrag, då vi inte har möjlighet att ta emot er. Här en lista över Malmöguider (pdf, 73.1 kB).

Alla praktiska arrangemang i samband med besöket, som bokning av boende och transporter får gruppen själv stå för.

Du förbinder dig inte till något genom denna intresseanmälan. Vi kontaktar dig inom en vecka med ett förslag till program.User informationSpråk *
Multiple selection

Tema Hållbar stad
Multiple selection
Hållbar stad/Social hållbarhetTema Hållbar stad/Hållbar stadsutveckling
Multiple selection
Tema Hållbar stad/Mobilitet
Multiple selectionTema Stadsmiljö
Multiple selection


Hållbar stad/Energi, ekologi, klimatTema Jämställdhet
Multiple selection

Tema Kulturliv
Multiple selection

Tema Destinationsutveckling
Multiple selectionTema Näringsliv
Multiple selection

Tema Förkola och grundförskola
Multiple selection

Tema Gymnasieskola och vuxenutbildning
Multiple selection

Senast ändrad: 2019-03-21 10:26