Open Innovation Day 12 april

SCA

Projektet Smart Cities Accelerator har initierat en öppen innovationstävling kring fysisk och virtuell energilagring. Tävlingen ska sätta fokus på de utmaningar som skapas av en snabbt växande elektrifiering av transportsektorn och ett alltmer ansträngt elnät. Tävlingen avslutas den 12 april med en Open Innovation Day där finalisterna får chans att presentera sina innovativa idéer och vinna ett eftertraktat kontrakt med Parkering Malmö och Eon.

Innovationstävlingen är öppen för alla som kan tänkas ha en idé, ett koncept eller en produkt som löser en given utmaning. Årets första utmaning är framtagen gemensamt med Parkering Malmö och Eon och går under namnet Parking for Power: Charge and avoid shortage in the grid. Förhoppningen är att tävlingen ska leda till en innovativ lösning som går att testa i det nya P-huset som ska byggas i Sege park.

Välkommen!

Den 12 april anordnas innovationstävlingens final Open Innovation Day där fem bidrag väljs ut och presenteras för en professionell jurry. Vinnaren får möjlighet att signera ett kontrakt med Parkering Malmö och Eon till ett värde upp till 100.000 kr. Kontraktet gäller samarbete kring energilösningar för det kommande parkeringshuset i Sege Park.

NÄR: Fredag 12 april, kl 10.00-13.00
VAR: Nordenskiöldsgatan 24 (Studio, lokal Blackbox)
ANMÄLNING:Fyll i formuläret nedan senast den 9 april

Vid frågor om eventet eller tävlingen, vänligen kontakta:

Nana Christensen, projektsekreterare
Mail: nana.christenssen@malmo.se

Dela gärna inbjudan i ditt nätverk. Vi ses!

logos

Senast ändrad: 2019-04-08 14:48