Publicerad 18 mars 2020

18 mars 2020

Telefon

070-123 456 78

Telefontider

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Öppettider för besökare

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Adress

Malmö stad, 205 80 Malmö 

Malmönyckeln

Malmönyckeln underlättar för personer med funktionsnedsättningar att ta del av många olika fritidsaktiviteter och upplevelser i Malmö. Personer som har Malmönyckeln-kortet kan ta med sig en stödperson till en aktivitet och väljer själv vem hen vill ha som stödperson vid det aktuella tillfället.

Konserter, teater, fotboll, trav, bad och gym är några av aktiviteterna som erbjuds liksom studiecirklar och föreläsningar från olika studieförbund.

Sammanställning över alla aktörer i Malmönyckeln (pdf, 123.5 kB)

Har du frågor kring de aktörer som är med i Malmönyckeln och deras utbud? Kontakta Michael Sundman.

E-post: michael.sundman@malmo.se 

Telefon: 0708-57 90 03

Vem har rätt till Malmönyckeln-kortet?

Du som är folkbokförd i Malmö stad och har minst en insats enligt LSS samt tillhör personkrets 1, 2 eller 3 kan ansöka om att få Malmönyckeln.

Anslut ditt företag eller förening till Malmönyckeln

Det kan vara svårt för personer med funktionsnedsättningar att aktivt ta del av fritids- och kulturutbudet där de bor. En orsak till detta kan vara osäkerhet inför mötet med nya aktiviteter, nya platser och nya människor.

Här kan du som företagare eller föreningsledare göra en viktig insats och genom att ansluta din verksamhet får du möjlighet att marknadsföra aktiviteter och evenemang till nya grupper.

Så här fungerar det

Malmönyckeln betyder att företaget eller föreningen subventionerar stödpersonens kostnad då han eller hon besöker aktörens verksamhet tillsammans med kortinnehavaren. Alla kort är personliga och numrerade. Avtal som tecknas mellan aktör och Malmö stad gäller tillsvidare och kan brytas när som helst.

Skicka in en intresseanmälan till

malmonyckeln@malmo.se.