Publicerad 19 oktober 2020

19 oktober 2020

Telefon

070-123 456 78

Telefontider

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Öppettider för besökare

Måndag - torsdag

Kl. 07.00 - 17.00

Fredag

Kl. 07.00 - 16.00

Adress

Malmö stad, 205 80 Malmö 

InfoMentor Hub

På alla skolor i Malmö finns InfoMentor Hub, där du som vårdnadshavare ges möjlighet att följa ditt barns skolgång och utveckling och se vad som händer i skolan. InfoMentor Hub är också en digital kommunikationskanal mellan skola, elev och vårdnadshavare som förenklar din kontakt med skolan.

Du som vårdnadshavare kan ta del av exempelvis nyheter, kalenderhändelser, schema, kontaktuppgifter till pedagoger, pedagogiska planeringar, veckoplan, bedömningar och boka utvecklingssamtal. Som användare kan du välja att logga in på en dator eller ladda ner appen till din telefon.

Du som vårdnadshavare logga in på InfoMentor Hub med de uppgifter du fått från skolan. Om du laddar ner appen i din telefon skapar du en fyrsiffrig pin kod för att logga in.

I appen kommer du att få notifieringhar som gör att du kan ha full koll på allt som händer på skolan. En notifiering visas när ny information har publicerats och genom att klicka på respektive notifiering så kommer du till motsvarande plats i InfoMentor Hub.

Informationen som finns i InforMentor Hub skickas krypterad över internet och servrarna som informationen lagras i står i väl bevakade och skyddade driftcentraler. Du som vårdnadshavare kan öka den säkerheten genom att att använda ett starkt lösenord som innehåller tecken, siffror och bokstäver och hålla detta lösenord hemligt.

Hur fungerar InfoMentor Hub

Funktionerna på startsidan är indelade i olika boxar som ger dig en snabb överblick över all information. Observera att boxarnas antal beror på vilken funktionalitet din skola har valt att använda och antalet kan därför variera. Klicka eller tryck på en box för att öppna och ta del av innehållet och stäng via ikonen i övre vänstra hörnet.

Nedan kan du se vad varje box inehåller. Du kan också skriva ut foldern InfoMentor (pdf, 528.8 kB).