Om Bergaskolan

Bergaskolan är en skola med alla de lokaler som behövs i en F–9-skola. Här finns en stor, ljus matsal, nyrenoverade hemkunskapssalar och ett bibliotek där eleverna har tillgång till datorer, tidningar, tidskrifter och såväl nya som gamla skönlitterära böcker samt faktaböcker inom olika ämnen.

Bergaskolan har en aula med scen och plats för 150 personer. Vi har all vår idrott i Limhamns sporthall.

Bergaskolan är belägen på Limhamn, med närhet till centrum, grönområden och havet. Bergaskolan är en skola med målmedvetna och studiemotiverade elever, vilket visar sig i de goda resultat som de når.

Skolan har en stabil och kunnig lärarkår som vet värdet av att ställa krav och att ha höga förväntningar.

Senast ändrad: 2017-04-10 16:13