Österportskolan

Österportskolan

På Österportskolan finns årskurserna förskoleklass till årskurs 5. Skolan rymmer i dag cirka 500 elever uppdelade på spåren A, B och C. Storleken på klasserna ligger runt cirka 27 elever. Fritidshem kopplade till respektive spår finns på skolan.


Aktuellt

Information till alla vårdnadshavare med barn på Österportskolan (pdf, 329.7 kB)

Information om bussning läsåret 2020/2021 (pdf, 143.8 kB)

Ändringsblankett buss (pdf, 477.2 kB)

Busstider för läsåret 2020/2021 (pdf, 143.8 kB)

Välkommen alla nya förskoleklassbarn!

Elever som redan har busskort, och ansöker om nytt inför nästa läsår, tänk på att spara det gamla busskortet (pdf, 67.7 kB), så att det kan fyllas på med nya resor inför höstens skolstart! På samma kort kan du även ladda ditt sommarbusskort.

12 augusti är både skola och fritids stängt.

Information om nytt faktureringssystem för fritids  (pdf, 92.8 kB)

Du vet väl att du kan registrera frånvaro både via Infomentor och Skola24 (pdf, 398.2 kB), se länk?

Busstider

På studiedagar kommer bussarna gå som vanligt med de tider ni valt. På lov kommer vi inte ha bussning. Då lämnar ni som har behov av fritids ert barn hos oss på morgonen.

Bussbolaget BK buss
telefon: 04086360

Fritids

En påminnelse till föräldrar med barn på fritids; tänk på att närvaroblanketten under sommarlovet inte gäller som uppsägning av fritidsplats, utan är till för att vi ska kunna planera personaltäthet samt matbeställning.

Det är också viktigt att tänka på, att om du säger upp fritidsplatsen över sommarlovet, måste fylla i en ny inskrivningsblankett om du vill att ditt barn ska ha fritidsplats igen när skolan börjar. Du får inte lämna ditt barn på fritids om hen inte är inskriven (det har bland annat att göra med att försäkringen inte täcker, om ditt barn till exempel skulle råka ut för en olycka).


Senast ändrad: 2020-07-01 10:55