Videdalsskolan

Videdalsskolan

Foto: © Malmö stad / Sanna Dolck Wall

Videdalsskolan är en F–9-skola med tillhörande fritidshem och grundsärskola med totalt cirka 720 elever.

På vår stora skolgård finns det en fin grönyta med kullar och ängsplanteringar där de yngre eleverna gärna håller till på rasterna. Vi har också en egen sporthall med fotbollsplan och det finns stora gräsmattor för utomhusaktiviteter precis intill skolan i Videdalspaken.

Varje elev på vår skola ska få möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar – trivsel, trygghet och lärande

Vår vision är att vår skola ska vara en plats där alla känner sig delaktiga och bemöts med respekt för den de är. Vi vill skapa en god atmosfär i skolan som ger en positiv anda i alla delar av skolverksamheten och vi vill ge varje elev möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar.

Videdalsskolans fotbollsakademi

Ska du börja i årskurs 7 och söker utveckling både som person
och fotbollselev? Då ska du anmäla dig till fotbollsakademin!
Vi är som vilken högstadieskola som helst med undantag att du får spetsa dina fotbollskvaliteter 3-4 pass i veckan. Alla är välkomna att ansöka och provspela, oavsett vart du bor, vilken nivå du spelar på eller om du är flicka/pojke. Det finns plats för 15 flickor och 15 pojkar, sök redan idag!

För att ansöka till Videdalsskolans fotbollsakademi i samarbete med FC Rosengård behöver du göra ett aktivt skolval till Videdalsskolan inför skolstart augusti 2020. Vi kommer att ha ett informationsmöte på Videdalsskolan den 13 november kl. 18.00 i vår skolrestaurang. Uttagning sker på Bäckagårds IP den 27 november kl 14 – 16.
Som elev på Videdalsskolans fotbollsakademi läser du enligt samma kursplan som alla elever men elevens val och delar av idrottens tid används till fotboll med egna instruktörer från FC Rosengård.Frågor besvaras av rektor Annelie van Lunteren,
Epost: annelie.vanlunteren@malmo.se telefon: 0768-70 69 79

Varmt välkommen med din ansökan senast
den 19 november 2019 för start läsåret 20/21.
Ansökan till fotbollsakademi på Videdalsskolan

Vi ses!


Senast ändrad: 2020-03-23 09:27