$left
$middle

Restaurang och livsmedel

Vill du jobba som kock, bartender, bagare eller konditor? Då är våra utbildningar inom restaurang och livsmedel något för dig.

Utbildning inom bageri, delikatess och restaurang

Bageri och konditori

Ett yrke som bagare och konditor passar dig som är morgonpigg, gillar högt tempo och är kreativt lagd. Du lär dig att skapa moderna och klassiska tårtdekorationer, baka nyttiga bröd och olika sorters bakverk. Efter utbildningen kan du arbeta som bagare och konditor på större industribageri, mindre bageri med tillhörande butik eller konditorier med egen servering.

Kock, restaurang och storkök

Kockyrket passar dig som söker ett kreativt yrke där du jobbar tillsammans med andra för att ge människor en upplevelse. Under utbildningen lär du dig allt från husmanskost till mer avancerade maträtter. Efter utbildningen kan du arbeta på större och mindre restauranger, storkök inom omsorg eller industri.

Kock, hotell- och restaurangkök – lärling

Vår lärlingsutbildning har utformats i samarbete med hotell- och restaurangnäringen i Skåne. Det är den första kockutbildningen på komvuxnivå i Sverige att bli certifierad av bransch- och arbetsgivarorganisationen Visita.

Kontaktinformation och länkar

sv