Aktuella vägarbeten

Malmö stad och även andra aktörer behöver varje dag göra ingrepp i stadsmiljön. Det kan vara allt från akuta vattenläckor och ny asfalt till att ett elbolag lägger ut nya ledningar. Detta kan påverka trafiken.

Via kartan får du en överblick över de vägarbeten som pågår runt om i staden. Varje arbete har ett ärendenummer som du kan hänvisa till om du vill veta mer om det.

 • Kalkbrottsgatan

  Kalkbrottsgatan kommer att stängas av i södergående riktning på grund av ett brunnsbyte.Tid: Stängs 9/6 klockan 08:00 och öppnas upp igen den 10/6 klockan 06:00
  Läs mer
 • Amiralsgatan

  Amiralsgatan vid Nobeltorget stängs av för all fordonstrafik utom buss i riktning mot centrum på grund av en kabelgrävning i gångbanan.Tid: Mellan den 30/5 kl 07.00 - 3/6 kl 06.00
  Läs mer
 • Ärtholmsvägen

  Ärtholmsvägen stängs av för byte av beläggning i farthinder.Tid: Mellan den 4/6 07.00 – 5/6 15.00  
  Läs mer
 • Malmöhusvägen

  Malmöhusvägen stängs för fordonstrafik på grund av en konsert.Tid: Fredagen 14/6 kl 13:00 – 24:00
  Läs mer
 • Cirkulationsplatsen Stadiongatan-Lorensborgsgatan avstängd

  Cirkulationsplatsen Stadiongatan-Lorensborgsgatan avstängd för fordonstrafik på grund av fräsning och asfalteringsarbete.Tid: 2019-05-13 till 2019-05-22.
  Läs mer
 • Stora Varvsgatan/Einar Hansens Esplanad

  En ny cirkulationsplats ska byggas i korsningen Stora Varvsgatan/Einar Hansens Esplanad.

  Tid: Arbetet kommer att starta måndag 29/4 - 2019 och beräknas vara klart 31/3 – 2020.

  Läs mer
 • Ymers gata

  Korsningen Atles gata/Ymers gata stängs av för fordonstrafik på grund av ett vägarbete.Tid: Arbetet startar måndag 29/4 och beräknas vara klart fredag 31/5. In och utfart till P-huset ske via Hyllie Allé. 
  Läs mer
 • Amiralsgatan och Falsterbogatan

  Ett asfalteringsarbete ska utföras på Amiralsgatan och Falsterbogatan.Tid: Arbetet startar måndag 6/5 och beräknas vara klart fredag 24/5.
  Läs mer
 • Vägarbete Regementsgatan/
  Davidshallsgatan

  På grund av en fasadrenovering sätts en byggnadsställning upp på delar av Davidshallsgatan. Detta påverkar körfält både på Davidshallsgatan och Regementsgatan.Tid: 24 mars kl. 07:00–31 oktober kl. 15:00
  Läs mer
 • Stapelbäddsgatan stängs av längre tid

  Stapelbäddsgatan stängs av för fordonstrafik mellan Lilla Varvsgatan och Kilgatan. Ett nytt hus skall byggas på tomten.
  Läs mer
 • Ystadsgatan och Trelleborgsgatan avstängda

  Ystadsgatan och Trelleborgsgatan kommer att stängas av för motorfordonstrafik 2018-11-19 till 2018-12-7 vid Nobelvägen på grund av asfalteringsarbete, målning och mer.
  Läs mer
 • Nordlinds väg stängs av

  Nordlinds väg stängs av för fordonstrafik på grund av nybyggnation av hus. Gatan stängs av måndag 6 augusti och arbetet beräknas vara klart 3 januari 2020. Det går bara att komma in och ut på Nordlinds väg från Major Nilssonsgatan. Inga infarter till fastigheter eller garage påverkas av avstängningen. Gångbanan på den norra sidan av gatan kommer att vara öppen.
  Läs mer
 • Skeppsbyggaregatan avstängd

  VA Syd fortsätter sitt arbete i området. Nu är Citadellsvägen öppen men Skeppsbyggaregatan är fortsatt avstängd under resten av året.
  Läs mer
 • Lilla torg, avstängd infart

  Infarten till Lilla torg från Stortorget har stängts av efter att det varit nära att flera incidenter mellan fordon och byggställning inträffat.
  Läs mer
 • Vintrievägen/Pildammsvägen

  Vid korsningen Vintrievägen/Pildammsvägen byggs nya broar för biltrafik för säkrare cykelunderfart under Pildammsvägen. Arbetet kommer att påbörjas våren 2018 och avslutas december 2019.
  Läs mer

Trafikstörningar Skåne

Vägarbeten och andra anledningar till trafikstörningar i resten av Skåne och Sverige hittar du på Trafikverkets webbsida


Beläggningsprogrammet

Vill du veta vilka gator ska få ny beläggning (asfalt) de närmaste månaderna? Mer information här


Utföra grävningar

Om du är entreprenör och utför grävningar, här finns bestämmelserna


VA Syds arbeten

VA Syd arbetar på flera platser i Malmö, du hittar mer information här

Vad kan du göra?

Ser du en avstängning i ett område där du kommer att röra dig eller passera? Fundera på om du kan ta en annan väg under arbetets gång, eller varför inte ta bussen eller cykeln.

Senast ändrad: 2019-04-30 14:48