Familjeteamet

Familjeteamet är en samtalsmottagning dit unga mellan 12 och 21 år och deras föräldrar kan vända sig med både stora och små bekymmer.

Utgångspunkten är att människor är experter på sina egna liv, men att man ibland kan behöva hjälp med att bena ut sin situation. Det handlar ofta om att pröva nya vägar och om att ta små steg i rätt riktning.

Till familjeteamet kan man komma enskilt på samtal, eller hela familjen tillsammans. Det förs inga journaler och det sker ingen registrering. Behandlingen är kostnadsfri och inom två veckor efter det att ni sökt kontakt så ska samtalen ha kommit igång.

Familjeteamet är en del av Plattform Malmö med mottagning centralt i Malmö. Boka tid för samtal genom Plattform Malmös telefon, e-post eller chatt. Vill du ha råd och stöd via chatt? Du har möjlighet att vara anonym.

Chatta med en socialarbetare

Chatten ligger för tillfället nere, vi arbetar med att hitta en lösning så fort vi kan. Det går att ringa Plattform Malmö på 040-34 05 50.

Chatten är öppen måndagar-torsdagar kl. 08.30-15.00, lunchstängt
mellan 12.00-12.30. Klicka på bilden nedan för att komma till chatten.

Du kan också ringa till Plattform Malmö på 040-34 05 50.

Vi har ingen möjlighet att svara, men dina synpunkter är värdefulla för oss. Om du vill ha svar på en fråga hittar du kontaktuppgifter här.

Senast ändrad: 2018-03-08 14:00