$left
$middle

Välkommen till Folkets Park

Malmö Folkets Park är Sveriges äldsta folkpark. I 130 år har besökare, så väl Malmöbor som tillresta, kommit till Folkets park för att ha kul, koppla av och umgås.

Evenemangskalender

Hämtar evenemang...

  Välkommen till Superdupersommar

  Alla barn är välkomna till en sommar fylld av spektakulära upplevelser för alla sinnen! Superdupersommar presenterar ett fullspäckat program med musik, teater, cirkus, dans och mycket mer.

  Nyheter och aktuellt från Folkets park

  Juli bjuder på festivaler, konserter och dans

  Folkets Park har öppet hela dagarna året runt, men under sommaren händer det extra många grejer i parken för hela familjen. Juliprogrammet bjuder på rullskridskodisco, pridefestival, utomhusbio, danstävling och mycket mer.

  En dag – två danstävlingar!

  Lördag 15 juli kommer hela parken dansa när de två danstävlingarna Red Bull Dance your Style och The Show Off intar Folkets Park! Båda tävlingarna har gratis inträde och alla välkomna.

  Folkets Park blir Pride Park för en dag

  Malmö Pride är namnet på den fyra dagar långa pridefestival som arrangeras av föreningen med samma namn. Malmö Pride har ägt rum i parken under många år och Folkets Park är stolta över att återigen få vara en del av Malmö Pride och vara mötesplats för festivalens besökare.

  Hitta i parken

  Bla bla bla

  Kontaktinformation och länkar

  sv