$left
$middle

Motionssimning 20 juni–14 augusti

50-metersbanor: måndagar–torsdagar, 25-metersbanor: fredagar–söndagar.

Hylliebadets kafé

9 maj–26 juni är Hylliebadets kafé stängt för planerad renovering. Under renoveringen kommer ett tillfälligt kafé att finnas i badgallerian. Här kommer kaffe, te, chokladbollar, nötpåsar, russin, klämmisar, smakis, ekologisk läsk och glass att erbjudas.

Delar av Hylliebadet stängda för underhåll

27 juni–10 juli (vecka 26-27) är relaxavdelningen stängd för underhåll. Resten av anläggningen är öppen som vanligt. 15–28 augusti (vecka 33–34) är bassängen Vågen stängd för underhåll. Resten av anläggningen är öppen som vanligt.

Boka ditt besök

Från och med 28 februari ska besök för att bada och simma inte längre förbokas online, med undantag för särskilda event-tillfällen. Besök på relaxavdelningen ska fortsatt förbokas online tills vidare.

Om bokningsbara besök på Hylliebadet

Från och med måndag 28 februari ska inga besök för att bada och simma bokas online, med undantag för särskilda event-tillfällen. Alla besök på relaxavdelningen ska fortsatt förbokas online (om du inte har allkort dagtid). Se mer information om hur du bokar längre ned på sidan. 

Observera att du är välkommen när du vill under din bokade tid, fram till 60 minuter innan besökets sluttid. Du behöver inte vara på plats exakt vid angiven starttid.

Du behöver inte boka ditt besök för att:

  • Bada eller motionssimma.
  • Besöka gymmet.
  • Besöka relaxavdelningen på dagtid om du har ett allkort dagtid.

Du behöver boka ditt besök för att:

  • Besöka relaxavdelningen (om du inte har ett allkort dagtid). Detta gäller tills vidare.
  • Besöka Hylliebadet i samband med ett event-tillfälle (till exempel familjekvällen 4 mars)

Förbokade besök till relaxavdelningen

Observera att besök på relaxavdelningen alltid ska förbokas online, med undantag för dig som har ett allkort dagtid. Besök på relaxkvällarna på tisdagar, onsdagar och torsdagar alltid ska förbokas (även om du har ett allkort dagtid).

Vid bokningen betalar du relaxtillägget online. Köpet är bindande och återbetalas inte. För dig som endast gör ett engångsbesök betalar du resterande kostnad (ordinarie entrépris för bad) i kassan på Hylliebadet. Du som har ett flergångskort blippar det som vanligt i entrén.

Såhär bokar du

Ett begränsat antal tidsbestämda besök finns tillgängliga för onlinebokning på https://hyllie.actorsmartbook.se. Platserna släpps 7 dagar innan besöket, kl. 10.00.

Välj det besök du vill boka. Välj antal personer och lägg i varukorgen. Gå sedan vidare och genomför din bokning i webbutiken.

Spara bokningsbekräftelsen som du får till din mejladress. Denna visar du upp i kassan på Hylliebadet när du ska gå in.

Avbokning

Avbokning görs via e-post till hylliebadet@malmo.se eller telefon 040-342650.