$left
$middle

Förbokade besök för att bada, simma och besöka relaxavdelningen

Från och med 11 januari 2022 behöver besök för att bada och simma endast förhandsbokas online för kvällar och helger. Bad och simning på vardagar fram till kl. 15.30 (bassängerna stänger kl. 15.00) behöver inte förhandsbokas. Relaxavdelningen behöver alltid förbokas online.

Du som har ett flergångskort behöver inte boka ditt besök online, men observera att du måste förhålla dig till de utsatta tiderna.

Mer information

Maxantal besökare i våra utrymmen

Just nu begränsar vi antalet besökare hos oss. Var uppmärksam på skyltarna som informerar om gällande maxantal för respektive utrymme.

Bastur stängda i omklädningsrum 1-6

Med anledning av de skärpta restriktionerna med maxantal besökare (10 kvadratmeter per person) stänger vi våra bastur i omklädningsrum 1-6 från och med 23 december.

Ångbastun på relaxavdelningen är stängd tills vidare.

Covid-19

Information med anledning av coronaviruset och covid-19.

Förbokade besök på Hylliebadet

Med anledning av de skärpta restriktionerna som trädde i kraft 23 december 2021 återinförs de förbokade besöken på Hylliebadet från och med 23 december 2021. Detta gäller tills vidare.

För att undvika trängsel kommer besöken på badet och relaxavdelningen att förbokas online. Ett begränsat antal tidsbestämda besök varje dag finns tillgängliga för onlinebokning. Från och med 11 januari 2021 behöver besök för att bada och simma endast förhandsbokas för kvällar och helger.

Observera att alla som besöker Hylliebadet för att bada och simma behöver förhålla sig till de bokningsbara tiderna. Ta del av tiderna via länken nedan.

Gymmet på Hylliebadet håller öppet. Här behöver du inte förboka ditt besök online.

Maxantal besökare

Observera att det från och med 23 december finns ett maxantal för utrymmena i vår anläggning, beräknat på 10 kvadratmeter per person. Var uppmärksam på skyltarna som informerar om gällande maxantal för respektive utrymme.

Bastur stängda

Med anledning av de skärpta restriktionerna med maxantal besökare (10 kvadratmeter per person) stänger vi våra bastur i omklädningsrum 1-6 från och med 23 december.

Information med anledning av införandet av vaccinationsbevis från 1 december

Hylliebadet kommer inte att kräva att besökarna visar upp vaccinationsbevis för att vistas på anläggningen. Denna åtgärd gäller endast vid större arrangemang och offentliga sammankomster, och Hylliebadets verksamhet faller inte inom ramarna för detta. Vi vill däremot uppmana våra gäster att fortsätta hålla god handhygien, visa hänsyn och hålla avstånd till varandra.

Hylliebadet öppet för allmänheten från och med den 16 augusti

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Hylliebadet för allmänheten den 23 november 2020. Beslutet gällde till den 16 augusti.

Hylliebadet håller öppet för allmänheten sedan den 16 augusti.

Alla halvårs- och årskort samt auotgiroavtal har hållits pausade under den tid som stängningen varat. Fribiljetter som gick ut 2020-12-30 är giltiga under hela 2021. Autogiroavtalen är nu återupptagna från 16 augusti, och alla års- och månadskort har återgått till den resterande giltighetstid som de hade innan stängningen.