Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den fortsatt höga spridningen av covid-19 är Hylliebadet stängt för allmänheten.

Beslutet förlängs och gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre. Skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet är igång i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Mer information

Medlemskap för unga

Från 1 januari 2021 måste du som är 12–17 år vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Covid-19

Information med anledning av coronaviruset.

Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Hylliebadet för allmänheten den 23 november 2020. Beslutet gällde tidigare till och med 31 mars, och förlängdes sedan till 12 april. Eftersom pandemiläget är fortsatt allvarligt väljer vi att förlänga beslutet tills vidare.

Beslutet gäller tills vidare med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre.

Alla halvårs- och årskort förlängs automatiskt med motsvarande tid som stängningen varar. Alla autogiroavtal pausas.

Fribiljetter som går ut 2020-12-30 kommer att vara giltiga under hela 2021.

Babybad, minisim samt simskola för vuxna inställt vårterminen 2021

I enlighet med rekommendationerna om att fortsatt hålla all icke-nödvändig verksamhet stängd för allmänheten är Hylliebadets kurser i babybad, minisim samt simskola för vuxna inställda under vårterminen 2021. Vi hoppas kunna hålla kurserna som vanligt igen under höstterminen 2021.

Öppet för simskola och föreningsverksamhet

Hylliebadet håller öppet för skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Detta görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer. Verksamheten är anpassad för att minimera risken för smittspridning. Ett maxantal för besökare har fastställts utifrån begränsningsförordningen (10 kvadratmeter per person).