Hylliebadet öppnar för allmänheten 16 augusti

Med anledning av coronapandemin håller Hylliebadet stängt för allmänheten till och med 15 augusti. 16 augusti öppnar Hylliebadet åter. Du som vill besöka Hylliebadet för att simma, bada eller besöka relaxavdelningen behöver förboka ditt besök online.

Mer information

Medlemskap för unga

Du som är 12–17 år måste vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Covid-19

Information med anledning av coronaviruset.

Hylliebadet öppnar för allmänheten den 16 augusti

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Hylliebadet för allmänheten den 23 november 2020. Beslutet gäller till den 16 augusti.

Alla halvårs- och årskort förlängs automatiskt med motsvarande tid som stängningen varar. Alla autogiroavtal pausas. Fribiljetter som går ut 2020-12-30 kommer att vara giltiga under hela 2021.

Med anledning av den senaste tidens positiva utveckling av pandemiläget kommer Hylliebadet att öppna för allmänheten den 16 augusti.

För att undvika trängsel kommer besöken på badet och relaxavdelningen att förbokas online. Ett begränsat antal tidsbestämda besök kommer att finnas tillgängliga för onlinebokning från och med en vecka innan dagen för besöket. Detta innebär att de första bokningsbara besöken för Hylliebadets öppningsdag måndag 16 augusti kommer att släppas måndag 9 augusti kl. 10.00.

Även gymmet på Hylliebadet öppnar den 16 augusti. Här behöver du inte förboka ditt besök online.

Bad i varmvattenbassängen Vågen, som är till för dig med funktionsnedsättning som badar med stödperson, behöver inte förbokas då risken för trängsel i detta utrymme är mycket liten i dagsläget.

Med reservation för att datumet för öppning kan komma att flyttas om pandemiläget utvecklas till det sämre.

Babybad, minisim samt simskola för vuxna inställt vårterminen 2021

I enlighet med rekommendationerna om att fortsatt hålla all icke-nödvändig verksamhet stängd för allmänheten är Hylliebadets kurser i babybad, minisim samt simskola för vuxna inställda under vårterminen 2021. Vi hoppas kunna hålla kurserna som vanligt igen under höstterminen 2021.

Öppet för simskola och föreningsverksamhet

Hylliebadet håller öppet för skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Detta görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer. Verksamheten är anpassad för att minimera risken för smittspridning. Ett maxantal för besökare har fastställts utifrån begränsningsförordningen (10 kvadratmeter per person).