Engångsbesök för att bada på helgen eller besöka relaxen ska förbokas online

Hylliebadet är öppet från och med 16 augusti. Du som vill köpa ett engångsbesök för att simma och bada på helgen, eller besöka relaxavdelningen, behöver förboka ditt besök online. Besöken går att boka fr.o.m. kl. 10.00 en vecka innan datumet för besöket.

Mer information

Medlemskap för unga

Du som är 12–17 år måste vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

WorldPride på Hylliebadet

Hylliebadet uppmärksammar WorldPride och EuroGames med en särskild Pridevecka 16–22 augusti.

Prideflaggor och en livboj med texten Hylliebadet

WorldPride på Hylliebadet 16–22 augusti

Hela veckan arrangeras roliga aktiviteter för alla – oavsett vem du är. Hopptorn och hinderbana är öppna hela veckan, och en mängd olika spontanaktiviteter såsom volleyboll och skattjakt arrangeras under veckan. Badet är pyntat i regnbågsfärger och kaféet erbjuder extra festliga bakverk veckan till ära.

Hela veckan 16–22 augusti erbjuds motionssim på 25 meters-bana.

Kom ihåg att du behöver förboka ditt besök online.

Eventdagar under Pride

Torsdag 19 augusti arrangeras en eventdag med extra mycket Pridefest på Hylliebadet. Utöver spontanaktiviteter såsom volleyboll och skattjakt är det även vattengympa kl. 10.00, kl. 14.00 och kl. 18.00.

Lördag och söndag 21–22 augusti bjuder vi in till eventdagar för familjen, med extra mycket aktiviteter för de små familjemedlemmerna. Både lördag och söndag får vi besök av våra maskotar Ella och Leif kl. 10 och kl. 15. Vi bjuder in till barndisco i Flötet båda dagarna kl. 10.15 och kl. 15.15.

Könsneutrala omklädningsrum

På Hylliebadet har du alltid möjlighet att byta om i könsneutrala omklädningsrum. Under Prideveckan är ännu fler av våra omklädningsrum könsneutrala.

Om WorldPride och EuroGames

12–22 augusti går de stora evenemangen WorldPride och EuroGames av stapeln i Malmö och Köpenhamn under samlingsnamnet Copenhagen 2021. Tillsammans blir det Europas största hbtqi-evenemang i år.