$left
$middle

Motionssimning 20 juni–14 augusti

50-metersbanor: måndagar–torsdagar, 25-metersbanor: fredagar–söndagar.

Delar av Hylliebadet stängda för underhåll

27 juni–10 juli (vecka 26-27) är hela relaxavdelningen samt varmpoolen i familjedelen Bubblan stängda för underhåll. Resten av anläggningen är öppen som vanligt. 15–28 augusti (vecka 33–34) är bassängen Vågen stängd för underhåll. Resten av anläggningen är öppen som vanligt.

WorldPride på Hylliebadet

Hylliebadet uppmärksammar WorldPride och EuroGames med en särskild Pridevecka 16–22 augusti.

Prideflaggor och en livboj med texten Hylliebadet

WorldPride på Hylliebadet 16–22 augusti

Hela veckan arrangeras roliga aktiviteter för alla – oavsett vem du är. Hopptorn och hinderbana är öppna hela veckan, och en mängd olika spontanaktiviteter såsom volleyboll och skattjakt arrangeras under veckan. Badet är pyntat i regnbågsfärger och kaféet erbjuder extra festliga bakverk veckan till ära.

Hela veckan 16–22 augusti erbjuds motionssim på 25 meters-bana.

Kom ihåg att du behöver förboka ditt besök online.

Eventdagar under Pride

Torsdag 19 augusti arrangeras en eventdag med extra mycket Pridefest på Hylliebadet. Utöver spontanaktiviteter såsom volleyboll och skattjakt är det även vattengympa kl. 10.00, kl. 14.00 och kl. 18.00.

Lördag och söndag 21–22 augusti bjuder vi in till eventdagar för familjen, med extra mycket aktiviteter för de små familjemedlemmerna. Både lördag och söndag får vi besök av våra maskotar Ella och Leif kl. 10 och kl. 15. Vi bjuder in till barndisco i Flötet båda dagarna kl. 10.15 och kl. 15.15.

Könsneutrala omklädningsrum

På Hylliebadet har du alltid möjlighet att byta om i könsneutrala omklädningsrum. Under Prideveckan är ännu fler av våra omklädningsrum könsneutrala.

Om WorldPride och EuroGames

12–22 augusti går de stora evenemangen WorldPride och EuroGames av stapeln i Malmö och Köpenhamn under samlingsnamnet Copenhagen 2021. Tillsammans blir det Europas största hbtqi-evenemang i år.