Många besökare på helgen

Vi är glada att ni är många som vill besöka oss. Tänk på att det kan förekomma köer när många vill gå in samtidigt, framför allt under helgerna. För att undvika trängsel i receptionen köar man utomhus. Tack för er förståelse.

Driftinformation

Bassängbotten i Vågen sitter fast på 90 cm och den fasta liften är ur funktion.

Ångbastun på relaxavdelningen är stängd tills vidare (för reparation).

Boka en Wellness evening

Wellness evening är kvällen med det lilla extra. Här erbjuds du ett avslappnande event på Hylliebadets relaxavdelning där vi tar hand om kropp och sinnen under en hel kväll!

Kvällen inleds med ett avslappningspass som följs av sittningar i aufgussbastu. Här tar du del av välgörande eteriska dofter, peelingar och skrubbar. Du har även tillgång till avdelningens ångbastu, kallpool och varmpooler.

Preliminära datum 2021:

  • 14 maj
  • 9 juli
  • 26 november

Tid: 17.00-21.00

Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Boka Wellness evening

Du bokar din kväll på event.webbiljett.se/hylliebadet. Platserna släpps två veckor innan kvällen. Begränsat antal plaster.

Pris Wellness evening

Vuxen (från 18 år): 335 kr

Du får tillgång till bassänger och kvällen på Hylliebadets relaxavdelning. Lån av badrock, sitthanduk och badtofflor ingår. Du betalar hela summan vid din onlinebokning.

I bastun

– Använd alltid sittunderlag/handduk.

– Använd badkläder vid sittningar med både män och kvinnor.