Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den fortsatt höga spridningen av covid-19 är Hylliebadet stängt för allmänheten.

Beslutet förlängs och gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre. Skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet är igång i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Mer information

Medlemskap för unga

Från 1 januari 2021 måste du som är 12–17 år vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Boka en Wellness evening

Wellness evening är kvällen med det lilla extra. Här erbjuds du ett avslappnande event på Hylliebadets relaxavdelning där vi tar hand om kropp och sinnen under en hel kväll!

Kvällen inleds med ett avslappningspass som följs av sittningar i aufgussbastu. Här tar du del av välgörande eteriska dofter, peelingar och skrubbar. Du har även tillgång till avdelningens ångbastu, kallpool och varmpooler.

Preliminära datum 2021:

  • 14 maj
  • 9 juli
  • 26 november

Tid: 17.00-21.00

Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Boka Wellness evening

Du bokar din kväll på event.webbiljett.se/hylliebadet. Platserna släpps två veckor innan kvällen. Begränsat antal plaster.

Pris Wellness evening

Vuxen (från 18 år): 335 kr

Du får tillgång till bassänger och kvällen på Hylliebadets relaxavdelning. Lån av badrock, sitthanduk och badtofflor ingår. Du betalar hela summan vid din onlinebokning.

I bastun

– Använd alltid sittunderlag/handduk.

– Använd badkläder vid sittningar med både män och kvinnor.