Hylliebadet öppnar för allmänheten 16 augusti

Med anledning av coronapandemin håller Hylliebadet stängt för allmänheten till och med 15 augusti. 16 augusti öppnar Hylliebadet åter. Du som vill besöka Hylliebadet för att simma, bada eller besöka relaxavdelningen behöver förboka ditt besök online.

Mer information

Medlemskap för unga

Du som är 12–17 år måste vara medlem för att bada på Hylliebadet utan vuxet sällskap. Fyll i dina uppgifter redan nu.

Mer information

Boka en Wellness evening

Wellness evening är kvällen med det lilla extra. Här erbjuds du ett avslappnande event på Hylliebadets relaxavdelning där vi tar hand om kropp och sinnen under en hel kväll!

Kvällen inleds med ett avslappningspass som följs av sittningar i aufgussbastu. Här tar du del av välgörande eteriska dofter, peelingar och skrubbar. Du har även tillgång till avdelningens ångbastu, kallpool och varmpooler.

Preliminära datum 2021:

  • 14 maj
  • 9 juli
  • 26 november

Tid: 17.00-21.00

Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Boka Wellness evening

Du bokar din kväll på event.webbiljett.se/hylliebadet. Platserna släpps två veckor innan kvällen. Begränsat antal plaster.

Pris Wellness evening

Vuxen (från 18 år): 335 kr

Du får tillgång till bassänger och kvällen på Hylliebadets relaxavdelning. Lån av badrock, sitthanduk och badtofflor ingår. Du betalar hela summan vid din onlinebokning.

I bastun

– Använd alltid sittunderlag/handduk.

– Använd badkläder vid sittningar med både män och kvinnor.