Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 och de förlängda skärpta allmänna råden i Skåne stängde Hylliebadet för allmänheten den 23 november 2020. Även aktiviteter och verksamheter som riktar sig till vuxna ställs in.

Beslutet gäller till och med 10 januari.

Mer information

Boka en Wellness evening

Alla wellness evening är inställda tills vidare

Wellness evening är kvällen med det lilla extra. Här erbjuds du ett avslappnande event på Hylliebadets relaxavdelning där vi tar hand om kropp och sinnen under en hel kväll!

Kvällen inleds med ett avslappningspass som följs av sittningar i aufgussbastu. Här tar du del av välgörande eteriska dofter, peelingar och skrubbar. Du har även tillgång till avdelningens ångbastu, kallpool och varmpooler.

Datum:

Tid: 17.00-21.00

Aufguss: en bastuvärd häller vatten och eteriska oljor på heta stenar. Den väldoftande ångan bidrar till en extra njutbar bastuupplevelse!

Boka Wellness evening

Du bokar din kväll på event.webbiljett.se/hylliebadet. Platserna släpps två veckor innan kvällen. Begränsat antal plaster.

Pris Wellness evening

Vuxen (från 18 år): 335 kr

Du får tillgång till bassänger och kvällen på Hylliebadets relaxavdelning. Lån av badrock, sitthanduk och badtofflor ingår. Du betalar hela summan vid din onlinebokning.

I bastun

– Använd alltid sittunderlag/handduk.

– Använd badkläder vid sittningar med både män och kvinnor.