$left
$middle

Babybad 3 mån–2 år, Hylliebadet

Babybad ger dig och ditt barn möjlighet att lära er om vattnets magi. I det varma vattnet kan barnet röra sig fritt och barnet tränar balans och motorisk utveckling.

Vi blandar övningar, lekar och sånger för att skapa glädje, lek och trygghet i vattnet. Det är en social, lekfull och rolig aktivitet för föräldrar och barn som leds av utbildade babysiminstruktörer.

Babybad bokar du per gång istället för en hel kurs som du gör på babysim. Babybad är därför perfekt för dig som kanske inte kan binda upp dig på en hel kurs men ändå vill bada med ditt barn. På babybadet gör vi övningar i grupp och anpassar nivån efter hur mycket ert barn badat innan.

Babybad hösten 2023
29 augusti–15 december (vecka 35-50)

Uppehåll vecka 44 (höstlov)

Fotografering är endast tillåtet under avslutningsveckan (vecka 50).

Endast en vuxen får delta med barnet i bassängen. Fler anhöriga är välkomna, men då vid bassängkanten. Alla som besöker badet måste betala entréavgift.

Dagar och tider

Ålder

3 månader–2 år (tillsammans med vuxen i vattnet)

Pris

55 kronor per vuxen + 30 kronor per baby.

Förkunskaper

Inga.

Anmälan

Anmälan görs via hyllie.actorsmartbook.se. Platserna släpps fredag kl 08.00 veckan innan tillfället. 30 kronor per baby betalas vid anmälan, simtillfället för vuxen betalas på plats i receptionen.

Anmälan gäller endast för det tillfället du bokar. För varje tillfälle ni vill delta vid gör ni en ny bokning.

Drop in i mån av plats.

Avbokning

Avbokning ska ske till hylliebadet@malmo.se eller genom att ringa receptionen på telefonnummer 040-34 26 50 snarst möjligt om ni får förhinder, dock senast 2 timmar innan simtillfället.

Plats

Bassängen Flötet, Hylliebadet.

Frågor

Maila till hylliebadet@malmo.se.

Förberedelser innan

  • Barnen ska gärna vara mätta och utvilade vid babybadet.
  • Förbered gärna barnet hemma i badbalja eller dusch. Sänk temperaturen successivt tills vattnet är ca 32 grader.
  • Vänj gärna barnet vid att få vatten över huvudet. Häll lite med handen och visa att det är okej, barnen läser av er reaktion.
  • Har barnet torr hud kan man smörja barnet kvällen innan simning samt efter bad.

Bra att veta

  • För att hålla bra vattenkvalité är det viktigt att duscha ordentligt innan bad. Barn under 6 månader behöver dock inte duscha innan.
  • Barnet ska ha på sig babysimbyxor som håller tätt. Byxan ska sitta åt vid ben och mage (använd inte engångsbadblöjor). Finns att köpa i receptionen (95 kr).
  • Det finns begränsad plats för barnvagnar i entrén. Därför rekommenderar vi er som har möjlighet att komma utan barnvagn.
  • I samband med babybadet finns det en mikro vid kafédelen i foajén för att värma barnmat. Då finns det också en termos med varmvatten till ersättning/välling.

Kontakta oss

sv