Simskola höstterminen 2021

Under höstterminen 2021 erbjuder vi simskola på Hylliebadet på nivåerna Krabban, Grodan, Sälen och Tumlaren. Det finns även grupper för ungdomar mellan 12–15 år.

Observera! Alla simskoleplatser för höstterminen 2021 är fullbokade.


Det är viktigt att välja rätt simskolenivå för barnet. Barnet ska klara av allt som står under förkunskaper utan att använda hjälpmedel. Barnen ska simma med rätt teknik i arm och bentag innan man går vidare till nästa nivå. Tänk på att inte välja en för hög nivå till ert barn.

Barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför behöver vissa barn gå en simkurs (en nivå) flera gånger för att klara målet och kunna gå vidare till nästa nivå. Det är inget ovanligt att man behöver flera kurser på samma nivå.
Läs mer om de olika nivåerna via länkarna här intill.

Datum

Simskolan äger rum en gång i veckan, med uppehåll för höstlovet vecka 44.
Sammanlagt 14 tillfällen.

Start: vecka 36
Slut: vecka 50

Observera! Måndagsgrupperna har inställd undervisning 13 december. Sista lektionen för dessa grupper är istället framflyttad till vecka 51.

Anmälan

Platserna släpps onsdag 9 juni kl. 13.00.

Boka på: event.webbiljett.se/hylliebadet.

Begränsat antal platser.

För barn som deltagit på terminssimskolan i Krabban, Grodan, Sälen eller Tumlaren under vårterminen 2021 har ni möjlighet att boka platser via förköp. Förköpet öppnar torsdag 3 juni kl. 13.00. En länk skickas ut till er e-post två dagar innan förköpet öppnar. Har du inte fått mejlet? Titta i din skräppost eller kontakta oss på hylliebadet.simkurs@malmo.se innan 3 juni.

Anmälan till Sjöstjärnan

För att anmäla ditt barn till Sjöstjärnan - maila till hylliebadet.simkurs@malmo.se eller ring 040-34 25 52.

Frågor

Maila till hylliebadet.simkurs@malmo.se  eller ring 040-34 25 52.