$left
$middle

Simskola höstterminen 2022

Under höstterminen 2022 erbjuder vi simskola på Hylliebadet på nivåerna Krabban, Grodan, Sälen och Tumlaren. Det finns även grupper för ungdomar mellan 12–15 år. Barn med särskilt behov av stöd är välkomna till våra Sjöstjärnegrupper.


Det är viktigt att välja rätt simskolenivå för barnet. Barnet ska klara av allt som står under förkunskaper utan att använda hjälpmedel. Barnen ska simma med rätt teknik i arm och bentag innan man går vidare till nästa nivå. Tänk på att inte välja en för hög nivå till ert barn.

Barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför behöver vissa barn gå en simkurs (en nivå) flera gånger för att klara målet och kunna gå vidare till nästa nivå. Det är inget ovanligt att man behöver flera kurser på samma nivå.
Läs mer om de olika nivåerna via länkarna här intill.

Datum

Simskolan äger rum en gång i veckan, med uppehåll för höstlovet vecka 44.
Sammanlagt 15 tillfällen.

Start: vecka 35
Slut: vecka 50

Observera! Onsdagsgrupperna har inställd undervisning 28 september. Sista lektionen för dessa grupper är istället framflyttad till vecka 51.

Anmälan

Platserna släpps 13 juni kl.13.00.

Boka på: hyllie.actorsmartbook.se.

Begränsat antal platser.

För barn som deltagit på terminssimskolan under vårterminen 2022 har ni möjlighet att boka platser via förköp. Förköpet öppnar tisdag 7 juni kl. 13.00. En länk skickas ut till er e-post veckan innan förköpet öppnar. Har du inte fått mejlet? Titta i din skräppost eller kontakta oss på hylliebadet.simkurs@malmo.se innan 7 juni.

Avbokning

Avbokning ska ske till hylliebadet.simkurs@malmo.se  snarast möjligt om ni fått förhinder, så att vi kan erbjuda platsen till ett annat barn.

Anmälan till Sjöstjärnan

För att anmäla ditt barn till Sjöstjärnan - maila till hylliebadet.simkurs@malmo.se eller ring 040-34 25 52.

Frågor

Maila till hylliebadet.simkurs@malmo.se  eller ring 040-34 25 52.