$left
$middle

Platser kvar till sommarsimskola

Det finns ett fåtal platser kvar i Malmö stads simskola. Vid eventuella avbokningar kommer platserna att publiceras löpande på malmo.actorsmartbook.se. Det finns ingen kölista.

Det går att anmäla sig till flera perioder, även om man redan är anmäld till en period sen tidigare.

Boka din plats på sommarsimskolan här Länk till annan webbplats.

Simskola för vuxna sommar 2020 vid Ribersborg

Är du nybörjare eller har lite kunskap om simning? Instruktören är med i vattnet och vi övar vattenvana och trygghet. Här får du hoppa, doppa, glida och flyta och träna på bröst- och ryggsim. Det ska vara roligt och allt sker på dina villkor.

Period och tid

Period 3: Vecka 31–32
Måndag–fredag under två veckor
10 tillfällen

Tid: 13.30–14.10

Pris

Kostnadsfritt.

Ålder

från 16 år.

Förkunskaper

Inga.

Mål

Inviduella mål efter dina egna förkunskaper och förutsättningar

Vad ingår

Simskola i havet, besök på Naturum Öresund, testa snorkla (om ni vill), kunskap om havet och naturen i området, livräddningskunskaper.

Anmälan

Platserna släpps måndag 13 maj kl. 11.00 på event.webbiljett.se/malmo.

Om ni INTE kan komma första tillfället ska ni maila namn, bad, dag och tid till simkurs@malmo.se. Om ni inte dyker upp första tillfället – och inte har meddelat frånvaro – kommer ni att förlora er plats på kursen.

Avbokning

Avbokning ska ske till simkurs@malmo snarast möjligt om ni fått förhinder, så att vi kan erbjuda platsen till en annan person.

Plats

Öresunds Funkis - badet utan hinder (tidigare Ribersborgs Handikappbad), Ribersborgsstigen 6. Här finns kafé, omklädningsrum, duschar, toaletter och varm bastu vid kallare väder.

Frågor

Maila till simkurs@malmo.se eller ring 0708-77 48 53.