$left
$middle

Simskola Oxievångsbadet

Under sommarlovet hålls det lovsimskola på Oxievångsbadet på nivåerna Krabban, Grodan, och Sälen. Simskolan är kostnadsfri för barn bosatta i Malmö.

Bild på Rosengårdsbadet.
  • Det är viktigt att välja rätt nivå för barnet. När det står förkunskaper så betyder det att barnet ska klara av det utan hjälpmedel. Barnen ska simma med rätt teknik i arm och bentag innan man går vidare till nästa nivå. Tänk på att inte välja en för hög nivå till ert barn.

  • Barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför behöver vissa barn gå en simkurs (en nivå) flera gånger för att klara målet och kunna gå vidare till nästa nivå. Det är inget ovanligt att man behöver flera kurser på samma nivå.

Period 1

Vecka 25–26
Måndag–fredag under två veckor
9 tillfällen - ingen simning midsommarafton 24/6

Anmälan

Platserna släpps 30 maj kl. 13.00 på malmo.actorsmartbook.se

Köplats: Vi har ingen kö till våra sommarsimskolor utan alla lediga platser finns på vår webbiljett sida. Om vi får in avbokningar publiceras de platserna på sidan.

Om ni inte kommer på första simtillfället på din kurs måste ni höra av er innan på simkurs@malmo.se eller skicka sms till 0709-312719. De som inte dyker upp och inte har hört av sig till första tillfället avbokas automatiskt från sin plats.

Avbokning

Avbokning ska ske till simkurs@malmo.

Vår sommarsimskola har högt tryck och det är därför av stor vikt att ni avbokar er plats snarast möjligt om ni inte kan delta, så att vi kan erbjuda platsen till ett annat barn.

Frågor

Maila till simkurs@malmo.se eller ring 040-34 25 52.