$left
$middle

Simskola Rosengårdsbadet

Under sommarlovet hålls det lovsimskola i Rosengårdsbadets inomhusbassäng på nivåerna Krabban, Grodan, Sälen och Tumlaren. Det finns även grupper för vuxna, och för ungdomar mellan 12–15 år. Simskolan är kostnadsfri för alla som är bosatta i Malmö.

Rosengårdsbadets inomhusbassäng

Välj rätt nivå för ditt barn:

  • Det är viktigt att välja rätt nivå för barnet. När det står förkunskaper så betyder det att barnet ska klara av det utan hjälpmedel. Barnen ska simma med rätt teknik i arm och bentag innan man går vidare till nästa nivå. Tänk på att inte välja en för hög nivå till ert barn. Läs om de olika nivåerna här intill.

  • Barn utvecklas i väldigt olika takt. Vissa barn känner sig direkt hemma i vattnet, andra behöver mer tid att vänja sig. Därför behöver vissa barn gå en simkurs (en nivå) flera gånger för att klara målet och kunna gå vidare till nästa nivå. Det är inget ovanligt att man behöver flera kurser på samma nivå.

Bra att veta:

  • Barnen behöver vara minst 120 cm långa för att kunna delta i simskola på rosengårdsbadet.
  • Det finns tillgång till dusch och omklädningsrum på utebadet.
  • Undervisingen bedrivs i inomhusbassängen.
Fyra ungdomar tittar upp över en bassängkant i utomhusbassängen.

Simskola med Malmös simföreningar

På Rosengårdsbadet håller både Simklubben RAN och Malmö Kappsimningsklubb (MKK) sommarsimskola i utomhusbassängen. Du hittar mer information på deras hemsidor via länkarna nedan.

Period 1

Vecka 25–26
Måndag–fredag under två veckor
9 tillfällen - ingen simning på midsommarafton 24/6

Period 2

Vecka 27-28
Måndag–fredag under två veckor
10 tillfällen

Period 3

Vecka 29–30
Måndag–fredag under två veckor
10 tillfällen

Period 4

Vecka 31–32
Måndag–fredag under två veckor
10 tillfällen

Anmälan

Platserna släpps 30 maj kl. 13.00 på malmo.actorsmartbook.se

Köplats: Vi har ingen kö till våra sommarsimskolor utan alla lediga platser finns på vår webbiljett sida. Om vi får in avbokningar publiceras de platserna på sidan.

Om ni inte kommer på första simtillfället på din kurs måste ni höra av er innan på simkurs@malmo.se eller skicka sms till 0709-312719. De som inte dyker upp och inte har hört av sig till första tillfället avbokas automatiskt från sin plats.

Avbokning

Avbokning ska ske till simkurs@malmo.

Vår sommarsimskola har högt tryck och det är därför av stor vikt att ni avbokar er plats snarast möjligt om ni inte kan delta, så att vi kan erbjuda platsen till ett annat barn.

Frågor

Maila till simkurs@malmo.se eller ring 040-34 25 52.