Boka ditt besök

Om bokningsbara besök på Oxievångsbadet

För att minimera risken för trängsel på anläggningen ska besöken till Oxievångsbadet under lördagar och söndagar förhandsbokas online.

Varje lördag och söndag är indelad i två bokningsbara tider, som du förbokar via hemsidan event.webbiljett.se/malmo. Se mer information om tider samt hur du bokar längre ned på sidan.

Vi kommer att släppa in ett begränsat antal besökare på varje besökstillfälle för att undvika trängsel.

Bokningsbara tider

Lördag och söndag:

  • 08.00–10.30
  • 11.00–13.30

Såhär bokar du

Ett begränsat antal tidsbestämda besök kommer att finnas tillgängliga för onlinebokning på event.webbiljett.se/malmo från och med en måndagen samma vecka som besöket. Besöken släpps kl. 10.00.

Välj det besök du vill boka. Välj antal personer och lägg i varukorgen. Gå sedan vidare och genomför din bokning i webbutiken.

Spara bokningsbekräftelsen som du får till din mejladress. Denna visar du upp i kassan på Oxievångsbadet när du ska betala ditt besök. Du betalar för ditt besök på plats på Oxievångsbadet.

Du som har månads- eller årskort behöver också boka ditt besök online enligt instruktionerna i webbutiken. När du är framme på Oxievångsbadet visar du upp din bokningsbekräftelse i kassan och blippar sedan ditt års- eller månadskort.