Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den fortsatt höga spridningen av covid-19 är Oxeivångsbadet stängt för allmänheten.

Beslutet förlängs och gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre. Skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet är igång i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Mer information

Covid-19

Information med anledning av coronaviruset.

Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Oxievångsbadet för allmänheten den 23 november 2020. Även aktiviteter och verksamheter som riktar sig till vuxna är inställda. Beslutet gällde tidigare till och med 31 mars, och förlängdes sedan till 12 april. Eftersom pandemiläget är fortsatt allvarligt väljer vi att förlänga beslutet tills vidare.

Beslutet gäller tills vidare – med möjlighet att successivt börja öppna upp om läget förändras till det bättre.

Alla halvårs- och årskort förlängs automatiskt med motsvarande tid som stängningen varar. Alla autogiroavtal pausas.

Fribiljetter som går ut 2020-12-30 kommer att vara giltiga under hela 2021.

Babysim och minisim inställt vårterminen 2021

I enlighet med rekommendationerna om att fortsatt hålla all icke-nödvändig verksamhet stängd för allmänheten är Oxievångsbadets kurser i babysim och minisim inställda under vårterminen 2021. Vi hoppas kunna hålla kurserna som vanligt igen under höstterminen 2021.

Öppet för simskola och föreningsverksamhet

Oxievångsbadet håller öppet för skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Detta görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer. Verksamheten är anpassad för att minimera risken för smittspridning. Ett maxantal för besökare har fastställts utifrån begränsningsförordningen (10 kvadratmeter per person).