Oxievångsbadet öppnar för allmänheten 16 augusti

Med anledning av coronapandemin håller Oxievångsbadet stängt för allmänheten till och med 15 augusti. 16 augusti öppnar Hylliebadet åter, efter det sedvanliga sommaruppehållet. Oxievångsbadet öppnar till en början med begränsade öppettider.

Mer information

Covid-19

Information med anledning av coronaviruset.

Oxievångsbadet öppnar för allmänheten den 16 augusti

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Oxievångsbadet för allmänheten den 23 november 2020. Beslutet gäller till den 16 augusti.

Alla halvårs- och årskort förlängs automatiskt med motsvarande tid som stängningen varar. Alla autogiroavtal pausas. Fribiljetter som går ut 2020-12-30 kommer att vara giltiga under hela 2021.

Med anledning av den senaste tidens positiva utveckling av pandemiläget kan vi nu meddela att Oxievångsbadet börjar förbereda för att öppna för allmänheten igen den 16 augusti, efter det sedvanliga sommaruppehållet.

Oxievångsbadet öppnar både bassäng och gym den 16 augusti. Kurserna i vattengympa, minisim och babysim startar under hösten. För att säkerställa att vistelsen på badet blir säker för besökare och personal öppnar badet till en början med begränsade öppettider. 13 september återgår Oxievångsbadet till ordinarie öppettider.

Läs mer om öppettiderna på Oxievångsbadet.

Med reservation för att datumet för öppning kan komma att flyttas om pandemiläget utvecklas till det sämre.

Babysim och minisim inställt vårterminen 2021

I enlighet med rekommendationerna om att fortsatt hålla all icke-nödvändig verksamhet stängd för allmänheten är Oxievångsbadets kurser i babysim och minisim inställda under vårterminen 2021. Vi hoppas kunna hålla kurserna som vanligt igen under höstterminen 2021.

Öppet för simskola och föreningsverksamhet

Oxievångsbadet håller öppet för skolsim, simskoleverksamhet samt föreningsverksamhet i den omfattning som restriktionerna i Pandemilagen tillåter.

Detta görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer. Verksamheten är anpassad för att minimera risken för smittspridning.