Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 är Oxievångsbadet stängt för allmänheten.

Beslutet gäller till och med 31 mars 2021, med möjlighet att öppna upp tidigare om läget förändrats till det bättre. Skolsim och simskoleverksamhet för barn samt föreningsverksamhet är igång för de som är födda 2002 eller senare från och med 8 februari.

Mer information

Covid-19

Information med anledning av coronaviruset.

Stängt för allmänheten

Mot bakgrund av den ökade spridningen av covid-19 stängde Oxievångsbadet att för allmänheten den 23 november 2020. Även aktiviteter och verksamheter som riktar sig till vuxna ställs in.

Beslutet gäller till och med 31 mars – med möjlighet att öppna upp tidigare om läget förändrats till det bättre.

Alla halvårs- och årskort förlängs automatiskt med motsvarande tid som stängningen varar. Alla autogiroavtal pausas.

Fribiljetter som går ut 2020-12-30 kommer att vara gilitga under hela 2021.

Babysim och minisim inställt vårterminen 2021

I enlighet med rekommendationerna om att fortsatt hålla all icke-nödvändig verksamhet stängd för allmänheten är Oxievångsbadets kurser i babysim och minisim inställda under vårterminen 2021. Vi hoppas kunna hålla kurserna som vanligt igen under höstterminen 2021.

Öppet för simskola och föreningsverksamhet för barn och unga

Från och med den 25 januari håller Oxievångsbadet öppet för skolsim och simskoleverksamhet för barn samt föreningsverksamhet för de som är födda 2005 eller senare. 8 februari utökas detta till att även innefatta ungdomar födda 2002 eller senare.

Detta görs i enlighet med Folkhälsomyndighetens föreskrifter och allmänna råd samt idrottsförbundens riktlinjer. Verksamheten kommer att vara anpassad för att minimera risken för smittspridning. Ett maxantal för besökare har fastställts utifrån pandemilagen (10 kvadratmeter per person).

Elitverksamheten är undantagen åldersbegränsningen.