Aktiviteter och evenemang

Vis Varsam - Bokskogens alldeles egna väsen. Foto: Maria Nyman

Vis Varsam - Bokskogens alldeles egna väsen. Foto: Maria Nyman

I Torup finns aktiviteter och platser för både stora och små under alla årstider. Här finner du vägar för motion och friluftsliv. Här upptäcker du spår för lek och lärande. Här upplever du kultur och historia i slott och park. Och vill du själv stå för aktiviteterna finns möjlighet att hyra en passande lokal.

Sommarkul i Bokskogen

Har du träffat Bokskogens alldeles egna väsen Vis Varsam? Inte det? Klockan 13-17 varje onsdag, lördag och söndag har du i såfall möjlighet under juli och augusti i sommar.

Alla med barnasinnet i behåll är varmt välkomna att knyta bekantskap med Vis Varsam vid Expo Torup i Stallarna. Gör dig redo för upptäcktsfärder, lekar, överraskningar och klurigheter!

Varmt välkommen på sommarkul!

Guidade visningar av Torups slott

Varje söndag till och med den 20 oktober ges två guidade visningar av Torups slott. Observera att biljetterna måste förbokas via Kulturcentralen.

Food trucks på plats

På innergården till stallarna vid Torups slott hittar du under ett antal dagar i juli och augusti så kallade "food trucks" - om du behöver fylla på med energi efter ditt motionerande i Bokskogen.

Den 10 juli klockan 13-17 är första gången de är på plats. De kommer också 13-14 juli klockan 11.30-17, 4 augusti klockan 11.30-17, 17-18 augusti klockan 11.30-17, 21 augusti klockan 13-17 samt 28 augusti klockan 13-17.

Bokskogens dag

Den 1 september kl. 10–15 är det dags för Bokskogens dag! Här hittar du allt som händer under dagen.

Länkar till externa aktiviteter i/kring Bokskogen:

Aktiv westernridning
Bokskogens golfklubb
PGA Golf

Statarmuseet

Senast ändrad: 2019-08-08 09:56