Guidningar för grupper och organisationer

Foto Lars Bendroth

Limhamns kalkbrott är ett naturreservat som kan besökas på guidade turer. Det går också att boka separata turer för grupper, organisationer och företag. Du anmäler ditt intresse via länken längre ner. 

En guidad tur till fots tar cirka två timmar och en tur med buss drygt en timme. Bussen bokas och betalas då av gruppen själv. Det finns möjlighet att gå av bussen nere i kalkbrottet om gruppen önskar det.

Promenadturerna går nerför och uppför backar, så tänk på att ha bra kläder och skor! Det krävs god kondition för att orka gå upp ur kalkbrottet, eftersom det  innebär cirka 10 minuter i uppförsbacke.

Antal deltagare på promenadtur kan vara upp till 40 stycken och på busstur upp till 50 (beroende på typ av buss).

Alla turer startar från grindarna vid Kalkbrottsgatan 114.

Kostnad 

  • 2500:- vardagar klockan 8.00-17.00
  • 3500:- för helger och kvällar

Priserna är exkl moms. Faktura skickas efter den guidade turen, ej kontant betalning. Vi tar Swish.

Vi behöver ha förfrågan minst två veckor i förväg. Vi återkommer då inom några dagar med besked om guidningen kan genomföras på önskad tid.  


Behandling av personuppgifter

Tekniska nämnden ansvarar för behandling av dina personuppgifter i enlighet med EU:s dataskyddsförordning (2016/679). Du har rätt till att ta del av uppgifter som berör dig och även begära rättelse av dessa.

Läs mer om hur kommunen behandlar personuppgifter

Hitta hit

Själva platsen har ingen utmärkt adress. Men Kalkbrottsgatan 114 fungerar på kartor som malmo.se/karta och GPS. Man svänger in vid Kalkbrottsgatan 114, mitt emot Hammars park (kortsidan). Därifrån är det ca 50 meter in till kalkbrottets grindar, som också är startplats för guidningen. Vi träffas där 10 minuter innan. Det finns ett antal kostnadsfria parkeringsplatser vid infarten.

 

Med buss: Via Skånetrafikens reseplanerare planerar du din bussresa till kalkbrottet. Det finns tre busshållplatser i närheten: Sibbarpsvägen,
Hammars parkväg samt Annetorp.

Senast ändrad: 2019-04-05 13:16