Biblioteken i coronatider

Just nu är biblioteken inte en mötesplats. Biblioteken är öppna men med flera begränsningar. Vi har inga studie- eller sittplatser, öppettiderna är minskade och du får vara på biblioteket i max 30 minuter. Varje bibliotek har även ett maxantal för hur många besökare som får vistas där samtidigt. Här hittar du all info om åtgärder och erbjudanden.

Läs mer

Om verksamheten för vuxna

Vi arbetar aktivt med litteraturförmedling och samarbetar med lokala föreningar och konstnärer.

Bord med böcker samt bokhyllor.

Återkommande arrangemang

Några av våra återkommande arrangemang är bokcirklar, kulturtipset och utställningar. Kontakta oss gärna om du vill gå med i vår bokcirkel eller om du vill ställa ut din konst hos oss på biblioteket.

Samarbete med föreningslivet

Vi på biblioteket samarbetar med lokala föreningar för att fördjupa kunskapen och engagemanget i närområdet. I samarbete med Bunkeflostrands Villaförening och Svenska kyrkan anordnas föreningsdagar.

Under terminerna träffas SPF:s litteraturcirklar. Hembygdsföreningen Bunkeflo Gille har möte varje onsdag för att undersöka och dokumentera Vintries och Bunkeflos utveckling från by till nutida samhälle. Diskussionsgrupper och släktforskargrupper träffas också på biblioteket.