Är du en oslipad diamant?

Har du sett vår kampanj! Klicka in för att läsa mer om varför du borde gå på Malmö Kulturskola!

Vill du träffa nya vänner och samtidigt slipa dina skills. Kanske vill du lära dig dansa streetdance, göra film, spela ett instrument eller producera musik digitalt? På Malmö Kulturskola finns ett trettiotal längre kurser, och dessutom en stor mängd helg -och lovaktiviter som är helt gratis. Allting är efter skoltid.

Gratis på lov och helger

Just våra gratisaktiviteter är ett perfekt tillfälle att bara testa på. Vad som är på gång varierar från lov till lov och det kan handla om allt från att göra dataspel, testa teater, trumpet, skriva låtar eller teckna. Spana till exempel in vår nya satsning Friisgatan Session!

Sök våra kurser

Vi har både nybörjar kurser och kurser för dig som redan kommit en bit på vägen. Alla mellan 7 och 19 år kan söka, och vi åldersanpassar grupperna så gott det går.

Våra långa kurser kostar 300 kronor per termin och brukar starta i början på hösten. Det går också att hyra instrument för 300 kronor per termin.

Tänk på att det är lång kö på vissa av kurserna, så om du är sugen på något anmäl dig redan nu!

Vänner för livet

På Kulturskolan spelar ingen roll om du redan ser karriären framför dig eller bara vill ha kul. Och glöm inte att förutom att lära sig nya saker så är kulturskolan också en perfekt plats att hitta nya vänner och sammanhang.

Surfa runt på våra sidor och se vad du kan hitta!

Vi ses!