$left
$middle

Sommar i Malmö - Digitalt Magasin

Hur är det att vara ung i Malmö på sommaren? Den frågan ställer sig närmare 30 praktikanter mellan 16-19 år på Malmö Kulturskola. Svaren presenteras som artiklar, fotografier, formgivning och musik i ett digitalt magasin skapat av ungdomarna själva, ladda ner det här!

Du hittar magasinet här!

Nedladdning:

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn Filstorlek Datum fil laddades upp
SommariMalmö_digitaltmagasin.pdf Pdf, 38.8 MB. 38.8 MB 2022-07-15 15.03

Läs online:

Övrigt:

I magasinet finns länkar till musiken och filmerna praktikanterna har gjort men du kan såklart även gå in och lyssna/titta direkt. Här finner du låtarna som och här finns filmerna. Trevlig läsning/lyssning/tittande!

Om tidningen

Som en del av Malmö Stads satsning Ung i Sommar skapar praktikanterna på Malmö Kulturskola sommaren 2022 ett digitalt magasin fyllt av ungas perspektiv och utforskande på temat “Sommar i Malmö”. Det handlar om allt från gymnasieval och tips på besöksmål för nya Malmöbor till funderingar kring sommarlivet för Malmöiterna och Sveriges stundande Natomedlemskap.

I det digitala magasinet tas läsaren med på en resa genom sommarmalmö till toner av praktikanternas egenproducerade låtar, bildreportage, artiklar, intervjuer med mera som tillsammans skapar en inkluderande helhetsupplevelse av vad sommaren i Malmö kan betyda för såväl ung som gammal Malmöit.

Kontakta oss

sv