$left
$middle

Vi är FILMA!

Här kan du läsa lite mer om oss som arbetar med Filma Och du hittar dessutom våra kontaktuppgifter om du har några frågor.

Gustav Annerblom - Fridhems folkhögskola

Gustav Annerblom är filmlärare på Fridhems Filmlinje och har tidigare arbetat som lärare på Akademin Valand Film. Han arbetar även som frilansande filmare och har gjort dokumentärfilm för SVT, kortfilm till filmfestivaler och en mängd varierande filmuppdrag. Utbildad filmregissör på Filmhögskolan i Göteborg och utbildad manusförfattare på IHTV i Göteborg. Började sin bana inom teater som skådespelare och manusförfattare.

gustav.annerblom@fridhemsfolkhogskola.se

Caroline Rossi - Fridhems folkhögskola

Caroline Rossi är filmlärare på Fridhems filmlinje och har tidigare arbetat med allt från smal svensk kortfilm till stora Hollywoodproduktioner. Hon är själv utbildad på skolan och har sedan dess ingått Film i Skånes talangsatsning Programmet och har utbildat sig inom kreativitetspsykologi och pedagogik. Caroline undervisar bland annat i manus, regi, klippning och filmproduktion. Utöver lärarrollen frilansar hon både på olika filmproduktioner men driver också med egna projekt. Hennes senaste spelfilm Ge Allt gick på SVT sommaren 2019.

caroline.rossi@fridhemsfolkhogskola.se

Isis Hölzer - Malmö kulturskola

Isis Hölzer är projektledare på Malmö kulturskola. Hennes arbete handlar om att nå ut till nya målgrupper och bredda kulturskolans utbud och form för att möjliggöra att fler barn och unga känner sig inkluderade och delaktiga i kulturskolans verksamhet. Isis är bildlärare och dramapedagog i grunden.

Isis.holzer@malmo.se

Maja Åkerman - Malmö kulturskola

Maja Åkerman är projektkoordinator på Malmö Kulturskola och arbetar bland annat med barn och ungas delaktighet och inflytande, en linje i detta arbete handlar om att bredda kulturskolans utbud vad gäller form och innehåll. Detta med syfte att göra Malmö Kulturskola relevant för ännu fler av Malmös barn och unga. Maja är kulturanalytiker och barn- och ungdomskulturvetare i grunden.

maja.akerman@malmo.se

sv